2777
2789
عنوان

به نظرتون یه دختر نوجوون

70 بازدید | 14 پست

که ۱۵ سالش باشه (خودم 😂) تا چه حد باید آزادی داشته باشه؟ در مورد بیرون رفتن و لباس و اینا،چقدر پول تو جیبی بگیره و غیره

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

یه ساعت خاصی برای بیرون رفتن باشه و اومدن خونه

شناخت دوستان توسط خانواده

مکانی که میری برای بیرون رفتن رو خانواده بدونن

پول تو جیبی هر چقد در توان پدر و پادرت هست و صلاح میدونن نمیشه برای این چیزی تعیین کرد بستگی به خانوادت داره

همین.

😂من‌‌اونموقع‌ترجیح‌میداوم‌پول‌توجیبی‌نگیرم‌چون‌بیشتر‌ازش‌خرج‌میشد

.

نمیدونم‌خودم‌ک‌فقط‌مشغول‌درس‌بودم‌حتی‌خونه‌دوستام‌رفتنم‌برام‌قفل‌بوده!

ولی‌خب‌اونموقع‌ناراضی‌بودم‌الان‌۱۹سالمه‌میگم‌خوب‌شد‌که‌اینطوری‌گذشت

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه ساعت خاصی برای بیرون رفتن باشه و اومدن خونهشناخت دوستان توسط خانوادهمکانی که میری برای بیرون رفتن ...

اره اینم منطقیه✨️

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

یه ساعت خاصی برای بیرون رفتن باشه و اومدن خونهشناخت دوستان توسط خانوادهمکانی که میری برای بیرون رفتن ...

اصلا بیرون نمیره ، نمیذارن

طبیعیه؟ تا حالا خودم تنها بیرون نرفتم

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

نمیدونم والا من اونقدر ازاد نبودم همیشه ۸ شب خونه بودم بیشتر از ۳ ساعت نمیگذاشتن باشم یاشب بمونم جایی الان شهر اباد کردم ۱۹ سالمه 🤣میرم بیرون اصن دیگ زنگم نمیزنن ک برگردم اصن نمیگن زندم یا مردم البته ب این ازادی ۱۷ سالم شد رسیدم

اصلا بیرون نمیره ، نمیذارنطبیعیه؟ تا حالا خودم تنها بیرون نرفتم

اره باباااا کلا طبیعیه

تو ایرانیما🏃🏻‍♀️

اصلا بیرون نمیره ، نمیذارنطبیعیه؟ تا حالا خودم تنها بیرون نرفتم

نمیدونم دقیقا نیشه گفت طبیعیه یا نه چون منم مثل تو بودم

بنظر خودم از یه جا نمیشه اصلا نذاشت هیچ جا بری به هرحال یکم نیازه این چیزا

از یه جا دیگه پدر و مادرا انقدر نگران میشن که اصلا نمیذارن دخترشون تا سر کوچه هم بره

همین.
نمیدونم والا من اونقدر ازاد نبودم همیشه ۸ شب خونه بودم بیشتر از ۳ ساعت نمیگذاشتن باشم یاشب بمونم جای ...

واسه من یه ساعتم نمیذارن خب😂تا حالا نه تنها بیرون رفتم نه با دوستام

همه جا خودشون بردن آوردن تا حالا کافه بیرون اینا نرفتم

چند سالته؟کم کم میزارن خودتم بخوا

گفتم ۱۵

والا هم سنای من همه گو.هارو خوردن 😂از رل گرفته تا رنگ مو و کاشت ناخن من لاکم میزنم گیر میدن (مذهبی نیستن)

از ۱۱ سالگی دارم میگم می‌خوام برم بیرون با دوستام و اینا نمیذارن.

منم تو اون دوره‌موهام بلوند کردم خانوادت واقعا گیرن خواهری برادری نداری؟

چرا داداشم ۱۶ سالشه اون فقط می‌تونه تا سر خیابون بره واسه باشگاه