2777
2789
عنوان

چرا همه چیز عوض شده مردم دیگه اون مردم باصفا قدیم نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 109 پست
مردم به دلایل مختلف به هم حمله میکننهمدیگه رو مسخره میکنن به راحتی دل میشکنن کاش تو این دوره به دنیا ...

ای کاشک واقعا

دل شکستن خیلی اسون شده

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

دیروز دختر عمه من به خونه مون زنگ زده ماک از هیچ خبر نداریم فوش میگف میخام بیام کوچه تون مامانمو میگف با جاقو شکمشو پاره کنم فوشای بد میگم چیشده میگ چرا مامان منو زده انداخته بیرون مامانش معتاده توهم میزنه خیلی ناراحت شدم فوش بد میداد دلمو شکست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیروز دختر عمه من به خونه مون زنگ زده ماک از هیچ خبر نداریم فوش میگف میخام بیام کوچه تون مامانمو میگ ...

اینا دیگه خیلی وضعشون خرابه به خدا 

چقدر بی اعصاب

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

یکی دو تا نیست ، کی بود داییم رو بعد مدتها دیدم می گفت اون موقع که یه خونه نود متری داشتم انقدر ناهار شام مهمونی و دورهمی و بگو بخند داشتیم رفت و امد داشتیم ، جا نبود بچه ها تو راهرو و اتاق مینشستن ، یه آش بار میذاشتیم میخوردیم غش می رفتیم از خنده ، بزن برقص خوشی ، الان خونه ام ۱۷۰ متره سوت و کور ، هر کی رفته تو کنج خونه خودش ، نمیدونم چی شد سنمون هم رفت بالا اصلا نفهمیدیم

عوامل زیاده ولی خودم بیشترین عامل رو خستگی روحی جوونای هر خونه میدونم که باعث شد بزرگترا هم فرسوده بشن ، جوونا از روبرو شدن و سوال پیچ شدن ترسیدن اذیت شدن دیگه تو جمع ها نیومدن ، مهمونیا کم رنگ شد

اگه زندگی جوونا مثل قدیم رو روال بود خیلی شرایط فرق می کرد ، قدیم خیلی عادی همه چی ردیف بود ، سربازی شغل ازدواج بچه ،، هیچ کدوم معضل و آرزو نبود ، توقعات دو طرف و شرایط اقتصادی اینجوری نبود

البته که تو حال بد جوونا و نوجوونا تصمیم گیری یه مشت عقب مانده ی خفته در عصر دایناسورها هم نقش داره ، از رشته های دانشگاهی که از ارزش افتادن و سر هر کوچه خیابونی مدرک دادن و این همه جماعت موندن با مدارک و سهمیه ها و پارتی ها ، عدم تناسب دانشگاه و بازار ، تحریم و له شدن شغلهای مخالف که وابسته به روابط بودن

اعصابی که تو بازیهای اموزش پرورش از بچه ها خرد میشه هم اثر موندگار داره 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
یکی دو تا نیست ، کی بود داییم رو بعد مدتها دیدم می گفت اون موقع که یه خونه نود متری داشتم انقدر ناها ...

به نظرم به قول خودت سیستم نادرست اموزشی و پرورشی روح جوونارو خسته کرده و روحیه ای ندارن چون میدونن امیدی به موفقیت در علایقشون نیست و البته من از گوشی ام میدونم

چون که تو موبایل همه جور ادم پیدا میشه و وقتی میان زندگی شونو به اشتراک میذارن باعث میشن ادما خودشونو با همدیگه مقایسه کنن و افسرده بشن قدیما که گوشی نبود هرکی ی مهارت داشت حرفه ای بود اخلاقا سالم بود تربیتا سالم بود احتراما سرجاش بود دعوا نمیشد

بی اعصاب ؟ مریضن از هیچی خبر نداشته باشی بهم فوشای بد داد دلمو شکسته 😞😞😞

قربون دلت بشم مادر ناراحت نباش‌

خدا خودش وکیله و منتقم قهاری

به اون بسپر

به نظرم به قول خودت سیستم نادرست اموزشی و پرورشی روح جوونارو خسته کرده و روحیه ای ندارن چون میدونن ا ...

دقیقا

این به رخ کشیدنا افسردگی رو زیاد کرده ، قدیم نهی می کردن بوی غذا به کسی خورد نشینین به خوردن حتما یه کم هم به اون شخص بدین ، الان همه ی خوردنی ها پوشیدنی ها لمس کردنی ها عشق و عاشقی ها رو ریختن جلو چشم این همه ادم که بین اونا خیلیاشون در حسرتن

این جور موقع ها مغز هم هنگ میکنه به جای ارامش و امید دادن بدتر میره تو فاز افسردگی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
خدانکنه گلم من اصلا ازدواج نکردم ولی چیزایی گف تنم لرزید دیگ نمخام ریخت اینجور فامیلا رو ببینم

به هدا بسپر متاسفانه فامیلای الان همین جورین

به هدا بسپر متاسفانه فامیلای الان همین جورین

*خدا

همش گریه میکنم خدا ازت نگذره چه ادمایی ک مواظب زبوناشون نیستن ن از خدا میترسن نه از دل شکستن

خیلی دل شکستن بده خیلی

صداش تا عرش الهی میره

والا به خدا ی روتین پوستی نشون میدن با کلی ادا که ارهههه اینو میزنیم اونو میزنیم من رفتم ی روغن ارگا ...

یکی از این بلاگرای زن که امریکاس همسایه عمه شوهرمه خیلی خوب میشناسن همدیگرو 

بلاگره میاد همیشه حرفای نصیحتی به مردم میزنه خوب باشید مهربون باشید مردم ایران وحشی ان چرا !مارو ببینید چقدرررر خوبیم

مادر این بلاگر میاد ایران میره عمم میگه اینا خانوادگی مغرور وخودخواه جوری که کسی نمیشناختشون فکر میکرد خانواده سفیری چیزین انقدر تکبر غرور دارن و بقیه رو از بالا به پایین نگاه میکنن و گند اخلاقن 

من‌ از نزدیک ندیدمشون  ولی اینستاشو میبینم بلاگره خیلی اداس خیلی فاز نصیحت برمیداره برای مردم فاز خوب بودن مهربون بودن با گذشت بودن ولی عمه شوهرم میگه ایران بودن ادمای فقیر و مسخره میکردن یا فقیر میدیدن پیف پیف میکردن حالمون بهم خورد از اینو اون

پشت گوشی در واقعیت اصلا اینطور نیستن خیلی ادابازو دروغگوئن جلوی دوربین مریم مقدس مظهر ادب و اخلاق و خوبی و انسان دوستی و مهربونی انقدر ازخودشون تعریف میکنن مردم بیچاره باور کردن اینا حتما بنده شایسته با لیاقت خدا هستن