2777
2789
عنوان

چرا همه چیز عوض شده مردم دیگه اون مردم باصفا قدیم نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 109 پست
آره دقیقاً اکثراً دلشون شاد نیست و حال بدشون رو زیر آرایش و لباس رنگارنگ پنهان می کنن

لباس رنگارنگ چیه خواهر وقتی بیرون میرم همه رنگ خنثی پوشیدن سعی میکنم با گل دادن به بقیه و خنده کردن دلشونو شاد کنم ولی موقتیه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسته مشکلات زیادی وجود داره ، ولی همیشه تو کل تاریخ مشکلات بوده ، هست و خواهد بود. 

به نظر من فقط دلیلش مشکلات نیست ،

درسته که مشکلات اثر داره اما 

آدم ها هم نسبت به نامهربون تر شدن ،

به حقوق هم احترام نمی‌ذارن ، 

خودخواه تر شدن ، 

و ... 

تورم کمر کشن و هرج و مرج و بی قانونی و بی عدالتی وووبه خدا مردم ما خیلی خوبن تو همین کشورهای پیشرفته ...

مردم روحیشون واقعا قویه

تو کانادا ی آقاعه میومد میگفت با گریه واااای ما فلانیم بیساریم

ماها پس چی خداییش ، ما که حضرت ایوب ۲ ایم با همه چیز راه میایم🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
چطور اگه در نیام مجبورم برم اینجا اگه بمونم باز هم بار اضافی میشم رو دوششون

راه نجات فقط مستقل شدنه 

خونه شوهر بری فکر کردیی گل بلبله؟ 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
گرونی پدر مردمو دراورده

کمر بازار شکسته

با ی طلافروش حرف میزدم بنده خدا ناله میکرد

اما جایی قبول نمیشم اخه سال قبلم مریض شدم وسط امتحان ها اما

چی شده مادر قضیه چیه قربونت برم؟

ی دوست دارم رفته المانهر روز زنگ میزنه گریه میکنه میگه اینجا زندگی کردن سخته نمیتونم بمونمادم عادت د ...

خب اون وابستگی و دلتنگی به آدما وکشورمونه 

اگه موندن اینجا براش راحت بود خب میموند دیگه..

بگم چرا؟ مشکلات هست ولی علتش مشکلات نیستزمان ج.نگ مشکلات نبود؟ پس چرا حرکت بود صفا بود؟دلیلشو باید ت ...

همین منظورمه دیگه

اون پاکی دلا از بین رفته به مرور زمان