2777
2789
عنوان

آخرین بار شهریور رفتم بیرون بنظرتون امروز برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضا.یت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل ما.لی دارن را.یگان 

برای بقیه هم هز.ینه اش خیلی پایین

اینم ای.دی رو.بیکا: P_z_314_70

اصلا منو نبردن مامانبزرگم گفت تو نمیای بابام گفت نه اون چرا بیاد الان واقعا حس میکنم برای هیچ کس اهم ...

آخی عزیزم.

خوب میگفتی حوصلم سر رفته تو چطور پدری هستی که الان من چند ماهه جایی نرفتم اصلا برات مهم نیست از حقت نگذر میگن در مقابل آدمای پارانوییدی هر چی کوتاه بیای بدتره.

آخی عزیزم.خوب میگفتی حوصلم سر رفته تو چطور پدری هستی که الان من چند ماهه جایی نرفتم اصلا برات مهم نی ...

جلو مهمونا نتونستم چیزی بگم بعدشم بغضم آنقدر سنگین بود بزور درست حرف میزدم کسی نفهمه 

ولش کن این آدما اصلا بویی از انسانیت نبرده...

میدونم شرایطتت خیلی سخته حالتم بده

ولی تنها چیزی که میتونه نجاتت بده واقعا خودتی بدون چرت و پرت انگیزشی میگم

ببین مطمئنم تنها راهش همین خودشناسیه که منو از این رو به اون رو کرد زندگیم طرز فکرم..

حتما حتما پیج anoushaa_ انوشا نوبخت 

و hosein.aura حسین اورا رو نگاه بنداز بیشتر همین بحثای خودشناسی و مدیتیشن و..ایناست ولی راجب موضوع های مختلف سوال کلی ازشون پرسیدن لایو گذاشتن تو یوتیوبشونم یه سر بزن اونجا ذخیره میشن لایوا

میدونی مطمئنم تا چند ماه دیگه ارزش خودتو میفهمی و بدون اهمیت به نظر این و اون و بابات زندگی میکنی..درست میشه

چرا عزیزم مگه چند سالته ؟ چرا مدرسه نمیری ؟

لایک کردم نتم تموم شد نتونستم جواب بدم

من 16 سالمه چونکه بابام پارانوئید داره و مدرسه دوره نمیزاره برم کلا از بچگی هیچوقت بفکر درسم نبود 

باید سال بعد برم مدرسه 17سالگی میرم هشتم:/