2777
2789
عنوان

خیلیاتون توهین کردین و گفتید من عقده ای ام یا حتی کمبود محبت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 90 پست
بجز عفونت و زخم تشخیص ندادن ولی همه علائمی که تو تایپکاش گفته بود دارم بهم بگو راسته یا دروغ؟ فوت شد ...

خوب بلده خودش رو به کوچه علی چپ بزنه تو بهش میگی خدا لعنتت کنه اگه دروغ میگی این میگه چیه چی شده بیماریت چیه 🤣🤣بعدم باز تو ساده میای براش توضیح میدی که علایم اونو داری بابا خودشو ،دو تا  کاربر یکی ان ،البته  شایدم داره  ازون دنیا پیام میده 🤣🤣

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاک برسرت دروغگوت ماشالله بچه ها حوصله دارن رفتن کنکاش من بدون کنکاش فاتحه هم دادم....از حق ناس بترس ...

نکبت خودتی و خانوادت که بارت آوردن 

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم
خوب بلده خودش رو به کوچه علی چپ بزنه تو بهش میگی خدا لعنتت کنه اگه دروغ میگی این میگه چیه چی شده بیم ...

تاپیک آخرم رو بخونی شخصیت خودتو متوجه میشی

خیر پیش

خوب بلده خودش رو به کوچه علی چپ بزنه تو بهش میگی خدا لعنتت کنه اگه دروغ میگی این میگه چیه چی شده بیم ...

گفت اگه دروغ باشه دیگه نه؟

خب پس خفه لطفا 

قربون حوصله ات

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دروغگو کمبود دار

چی شده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خاک برسرت دروغگوت ماشالله بچه ها حوصله دارن رفتن کنکاش من بدون کنکاش فاتحه هم دادم....از حق ناس بترس ...

خاک بر سر

ادبیاتت رو درس کن بخصوص تو فضای مجازی چون اونموقع میخوری به پست یه آدم ناجور و مثل من فقط حرفت رو به خودت پس نمیده بلکه حتی ممکنه بلای وحشتناکی برای فک زدن بیجات سرت بیارن

یکم اخبار بخونی متوجه میشی فقط نصیحتت کردم چون حرفای اضافی امروزه گرون تموم میسن

ول کن بابا هفته پیش هم کلی سر یه کاربر ک ادعا کرده بود خودکشی کرده و اعلامیه اش هم پخش شده بود توسط مثلا فامیلش کلی غصه خوردیم بعد مشخص شد همه دروغ بود ولی کنید بابا 

تو میخوای ما رو قانع کنی که اون کاربری مرده من الان قانعت میکنم که داری دروغ میگی 1نحوه نگارش دو تا ...

ننن آخر جمله ها سه نقطه میذارم... 

دلی من با اونا یکی نیستما😂😂

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بجز عفونت و زخم تشخیص ندادن ولی همه علائمی که تو تایپکاش گفته بود دارم بهم بگو راسته یا دروغ؟ فوت شد ...

من بگم دروغه یا راسته بی فایدست بازم حرف خودتونو می‌زنید

عفونت و زخم باعث حالت تهوع و سرگیجه و غش میشه

چون بابام داره میگم

خودم معدم عصبیه سلیاک هم دارم غش میکنم گاهی و سرگیجه هم دارم

گاهی نفس تنگی هم میگیرم که علتش اعصابه معدس

اما سرطان ندارم 

خواستم بگم هرچیزی دلیل نمیشه خدای نکرده سرطان داشته باشی

همین عفونت و زخم باعث حال بدتونه که با رعایت خوب میشه خودتو نگران نکن بابای منم مثل شماست و آندوسکوپی انجام داد چیزیش نیست

ول کن بابا هفته پیش هم کلی سر یه کاربر ک ادعا کرده بود خودکشی کرده و اعلامیه اش هم پخش شده بود توسط ...

حرف من اینه که

اصلا باور نکنید ولی فحش ندید

کامنت بی ادبانه نذارید

والا با هیشکی بحث ندارم و نمی خوامم ثابت کنم راست میگم یا دروغ چون تو همون تاپیک کل سوالارو جواب دادم و قفلش گردم یعنی بحث تمام.

کاربرا ولم نمیکنن تو تاپیکای قبلیم.

البته نی نی سایت همینطوری شده ولی نمی تونم جواب فحش ندم