2777
2789
عنوان

یه پسر سی ساله چه طور میتونه بدون کمک باباش پولدار باشه اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 21 پست
خب به نظرم درآمد تو شهرستان هم کمتره . حالا شما به خونه ماشین معمولی در سی سالگی راضی باش

ولی باز هم تو شهرستان بهتره ،

تهران یه فرد معمولی لیسانسه ی بااستعداد ماهی چهل پنجاه تومن میگیره ولی خونه اونجا بیست میلیارده ،

اما شهرستان ما که سوپر مارکت داریم همون سی چهل میلیون سود یه کارمند تو تهران  رو میکنیم ولی اگه بخوایم خونه بخریم با سه میلیاردم میشه ،

من برادرم تهران کار میکنه پنجاه میگیره زنش هم سی میگیره ، ولی تهران مستاجرن اما بعد از هشت سال کار کردن دو تا خونه تو شهرستان خریدن ،

ولی استعداد دانشگاهمون خودش ماهی شصت درامدش بود و زنشم ماهی پنجاه درامد داشت ولی با پنجاه سال سن حاصر نبود از ولنجک پایینتر خونه بخره  و تا اخر عمرش که خونه نداشت هیچ ماهی شصت میلیونم اجاره خونه میداد به گفته ی خودش

من راضیم ـدیگرانی رو که میگن با یه پسر پولدار ازدواج کن که خودش پولدار باشه نه خانوادش خطابم به این ...

من و همسرم حتی یک هزاری نه از خانواده همسرم کمک گرفتیم نه از خانواده من . من حتی خودم جهازم رو خریدم . عروسی و ..... هیچکس کمک نکرد الان ده سال گذشته سه واحد خونه تو تهران داریم و دو تا ماشین . و هیچکس حق دخالت در زندگیمون رو نداره و این خیلی برای ما ارزشمنده. اونی که پدرش کمک می‌کنه تا آخر عمر هم به خودش اجازه دخالت در زندگی زن و شوهر رو‌میده. البته این برداشت من از اطرافیانم هست . شاید هم کسی باشه که دخالت نکنه و منت نذاره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من و همسرم حتی یک هزاری نه از خانواده همسرم کمک گرفتیم نه از خانواده من . من حتی خودم جهازم رو خریدم ...

دقیقا کار خوبی کردید 

احسنت بهتون ،

دقیقااا منت میذارن و میخوان اختیار زندگیت رو به چنگ بگیرن ولی خب ادم با ادم فرق داره ،

افرین به تلاش و فکر درستی که داشتید 

دقیقا کار خوبی کردید احسنت بهتون ،دقیقااا منت میذارن و میخوان اختیار زندگیت رو به چنگ بگیرن ولی خب ا ...

تو تهران هم میشه خونه با سه میلیارد خرید . بستگی داره به اینکه بخوای زندگی کنی یا برای سرمایه گذاری بخوای . اتفاقا اجاره خوبی هم بابتش میشه گرفت . من همیشه میگم هنر خرج کردن نیست همه میتونن خرج کنند هنر اینه که بتونی سرمایه های زندگیتو ارتقا بدی . 

ما اینجوری نیستیم ـپدرشوهرم سه تا کامیون داره و هشت واحد اپارتمان ـیه ویلای بزرگ ـنمایشگاه ماشین و م ...

نگووو ک اونارم بلند کردننن

میگفتی ک با اونا خوبن و تو خونه تو زندگی میکنن😐

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂