2777
2789

اخه چراباید نمازشب زو برا حاجت بخونی عزیزم نمیشه بشع هم ارزشی نداره نکازشب ذانا نعمت رو سرازیر می‌کنه شمابخون بخاطر خدا مشکل حل مشه خودش

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حاجت نگرفتی؟

من ارزوی قلبی نکرده بودم همینجوری شروع کردم خوندم ولی چیزای ک تو ذهنم بودن تنشای خونمون همه اروم شدن همچی خوب شد

ولی همون موقع من با دوتا دوستام باهم شروع کردیم یکیش بچه میخاست الان بچش ۲ماهشس بد چندسال 

یکیشم مشکلات مالی داشت ک رفع شد خداروشکر 

اون ارزوت رو هم نیت کرده بودی؟ یا به صورت اتوماتیک خودش براورده شد با نمازشب؟اگه دوستداشتی بگو حاجتت ...

ببین روم نمیشه بگم اما ی چیزی بود چ همیشه تو دلم بود میگفتم خدایا چی میشه ک بشه 

شوهرم ابدا راضی نبود 

اما تو اپن تایم خودش نرم شد ی بار ب شوخی بحث خواستمو پیش کشیدم بدون هیچ چک و چونه ای اوکی داد 

کلا وقتی میخونی ی حس و حال خاصی بهت میده انگار زندگیتو کلا میندازه رو روال قشنگ خدارو کنار خودت حس می‌کنی 

من اصلا آدم مذهبی نیستم اصصصصلا به خیلی چیزا اعتقاد ندارم اما کانکشنی ک نماز شب با خدا ایجاد می‌کنه برات فوق العاده س

بخون و فقط بگو خدایا دوست دارم و دوست دارم بهت نزدیکتر شم

همین نزدیکتر شدنه نور زندگیت میشه

منو هم دعا کن ❤️ 

تو مجردیش یعنی میخوند؟ تو چند سالگی ازدواج کرد😀مگه سوهرس چجوریه؟

بله تو مجردیش میخوند فک کنم۲۵ ۲۶ بود ازدواج کرد

شوهرش نخبه ست تحصیلات بالا داره بشدت اهل کاره درامدش عالیه تک فرزنده خانوادش ماهن دور سر اینا میگردن اصلا حاشیه نداره زندگیشون دوستمو حمایت کرد یه شغل خوب و پردرامد راه انداخت و بچه دارم شدن اونم اروم و سالم و کلا زندگی سرشار از خوشی و ارامش و ثروت

لطفا درخواست دوستی ندید