2777
2789
عنوان

شما د و س پسراتون در چه حد براتون هزینه میکنن🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 80 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پرووووووو

من بهش نمیگم هیچوقت چی میخوام اخه ۵ ماهه آشنا شدیم ولی خودش میبره بیرون خرج رستوران و کافه و گل و باکس گل و دسته گل و … تولدمم با اینکه ۳ ماه بود آشنا شده بودیم انگشتر طلا گرفت خوبه یا نه؟

بنظرت کار خوبیه یا بد؟ مرد پررو میشه یا قدر میدونه؟

اگه آدم حسابی باشه قدر می دونه اگه نباشه پررو میشه و طلبکار من شوهرم خیلی بدش میاد بهش بگم اینو می خوام یا اینو ولی خودش شعورش میرسه همیشه بهترین و میخره میگه اگه مرد واسه زنش ارزش قائل باشه خودش می فهمه و احتیاج نیست که زن بگه بخر و ...

مگه شوهره ک باید هزینه کنهمگه کافه اینا یا کادو

خب در اون حد منطقیه منم هیچوقت نمیگم بهش چی میخوام اخه تازه ۵ ماهه آشنا شدیم ولی خودش میدونه ک باید خرج کنه الان کارم درسته یا ن

الان نامزدمه ولی وقتی دوست بودیم بیشترین هزینه ای که کرده بود فکر کنم ۴۲ تومن بود یه گردنبند گرفته بود 

البته خب ما قصدمون ازدواج بود خرید 

فکر نکنم کسی که قصدش ازدواج نباشه خرید آنچنانی کنه

خودم نمیزارم برام خرج کنه زیاد در حد کادو مثلا گردنبند و گل و پول شارژ و کافه و عطر و اینا... 

که اونام کادوعه وگرنه خرج های اصلی و خرید هامو همه شو خودم‌ انجام میدم

برا ما تبریک ساده تولدم نمی‌گفت کادو بخوره تو سرش ... میرفتم میدادم بیشتر برام خرج میکردن😑😂 الان ا ...

چ رلی بود ک تولدتم تبریک نمیگفت😑ساعت ۹ میذاشتیش دم در

هر مناسبتی که باشه یا اگر از چیزی خوشش بیاد یا مسافرت بره یا اگر توی کارم پیشرفت کنم برام هدیه میگیره بدون هیچ منتی 

شارژ و نت هم برام میگیره و کلن وقتی پیششم نمیزاره دست توی جیبم کنم

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

خب در اون حد منطقیه منم هیچوقت نمیگم بهش چی میخوام اخه تازه ۵ ماهه آشنا شدیم ولی خودش میدونه ک باید ...

منم مث تو دیگه طرف خودش باید شعورش برسه در حدی ک وقتی اون هست تو دست تو جیبت نکنی

من بهش نمیگم هیچوقت چی میخوام اخه ۵ ماهه آشنا شدیم ولی خودش میبره بیرون خرج رستوران و کافه و گل و با ...

عالیهههه دیگه چی میخوای ولی همش نگو مرسی که خریدی ارزش خودتو بدون تا بیشتر خرج کنه حالا تو که زورش نکردی اون خرج کرده تو هم کیف کن ولی گه گاهی رفتین دیت مثلا بگو من دوس دارم بریم یه پارک بشینیم و من غذا درس کنم توهم نوشیدنی بیار بخوریم ولی همیشه این کارو نکن تو یک ماه یک بار اونم روز جمعه  بعد غذا مورد علاقشو درس کن