جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من بهش نمیگم هیچوقت چی میخوام اخه ۵ ماهه آشنا شدیم ولی خودش میبره بیرون خرج رستوران و کافه و گل و باکس گل و دسته گل و … تولدمم با اینکه ۳ ماه بود آشنا شده بودیم انگشتر طلا گرفت خوبه یا نه؟
بنظرت کار خوبیه یا بد؟ مرد پررو میشه یا قدر میدونه؟
اگه آدم حسابی باشه قدر می دونه اگه نباشه پررو میشه و طلبکار من شوهرم خیلی بدش میاد بهش بگم اینو می خوام یا اینو ولی خودش شعورش میرسه همیشه بهترین و میخره میگه اگه مرد واسه زنش ارزش قائل باشه خودش می فهمه و احتیاج نیست که زن بگه بخر و ...
من بهش نمیگم هیچوقت چی میخوام اخه ۵ ماهه آشنا شدیم ولی خودش میبره بیرون خرج رستوران و کافه و گل و با ...
عالیهههه دیگه چی میخوای ولی همش نگو مرسی که خریدی ارزش خودتو بدون تا بیشتر خرج کنه حالا تو که زورش نکردی اون خرج کرده تو هم کیف کن ولی گه گاهی رفتین دیت مثلا بگو من دوس دارم بریم یه پارک بشینیم و من غذا درس کنم توهم نوشیدنی بیار بخوریم ولی همیشه این کارو نکن تو یک ماه یک بار اونم روز جمعه بعد غذا مورد علاقشو درس کن