2777
2789
ندیدماما‌سرگذشتشو خوندمتو کتاب یادت باشدخاطرات شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادیاز زبان همسرش خانم ...

اگه زمان زنده بودنش کتاب  نوشته شده بود قبول داشتم 

بعد مردن همه عزیز میشن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم بودم البته عاشقی که به عشقش نرسیدها 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   

یه پسررومیشناسم که باکارگری وسخت کارکردن دختری روکه عاشقش بودازمدرسه تادانشگاه حمایت کرداینقدرزحمت میکشیدتااون دختر هیچی به دلش نمونه چون عاشقش بوددختره وقتی رفت دانشگاه بهش خیانت کرذگفت باراول شب تاصبح جلوی خونه ای که عشقم و اون پسره بودن نشستم اماباز به روش نیاوردم چون عاشقش بودم گفت تاصبح به دیوارمشت زدم که نرم داخل اونها روبکشم امادخترع اینقدرخیانت کرد مه اخر پسره مجبورشد اززندگیش بره بیرون اما دیڭه هیچوقت اون ادم سابق نشد وازدواج نکرد شده یه ادم بی حس

اگه زمان زنده بودنش کتاب نوشته شده بود قبول داشتم بعد مردن همه عزیز میشن

زمان‌زنده بودنش خودش به خانمش گفت وقتی شهید شدم خاطراتمونو مکتوب کن

درضمن ما خیلی شهید داریم...

اما‌عشق ایشون به همسرش و شهادت عجیب بود

ایشون واقعا بنده صالح خدا بودن

کاربر آقا

یاد بچگی خودم افتادم😂😂😂😂😂

شاهد از غیب اومد😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃