2777
2789
گذاشتم گلم

دیدم دستت درد نکنه لطف کردی

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم حقشونه چون خودشون عکس میزارن بدیش اینه عکس بقیه رو هم میزارن بیشعورا

همون بی فرهنگا میان عکس رفیقو جاریشونو میزارن میگن من خوشگلم یا جاریم 😐😐لامصبا شاید طرف راضی نیست چرا نمی‌فهمین

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

همون بی فرهنگا میان عکس رفیقو جاریشونو میزارن میگن من خوشگلم یا جاریم 😐😐لامصبا شاید طرف راضی نیست ...

خیلی زشته کاش رسیدگی بشه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

عزیزم این پیجا از خیلی وقت هست فعالیت میکنن اینستا ولی الان یکیشون انگاری زیادی بازدید خورده و دنبال ...

کاش میشد رفت پیجش سر زد

اگه عکس باشه درخواست حذف کاربری کنیم یا پاک کردن تاپیک

شنیدم عکس و ایدی با هم میزارن

وای واااقعاااا؟؟؟؟ممنون که گفتی

اره عزیزم متاسفانه با نام کاربریتون منتشر میکنن

فداتشم❤️

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
نمیشه ببینی اسم من نیست اگه عکس باشه می تونی ببینی ؟من بخدا ندارم اینستا

قبول نمیکنه اینستاشو گلم

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
الان چجوری چک کنم عکس منو نذاشته باشنننن

پیجشو گذاشتم برو اینستا بزن  پیج پینترستشو‌چک‌کن

اونایی که عکس خودشونو میزارن که تکلیفشون مشخصه،به میل خودشون گذاشتن،حالا هرچی هم بشه مقصر خودشونن

ولی اون عزیزای دی.وثی که عکس بقیه رو اینجا میزارن،من خوشگلترم یا جاریم،من خر ترم یا دختر خالم،من گاوترم یا همکلاسیم، امیدوارم دهنشون سرویس بشه وطرف ازشون شکایت کنه تا درس عبرتی بشه برای سایر عرصه های زندگیشون😒😒

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اونایی که عکس خودشونو میزارن که تکلیفشون مشخصه،به میل خودشون گذاشتن،حالا هرچی هم بشه مقصر خودشوننولی ...

کاری ب این ندارم من وظیفه خودم دونستم اطلاع بدم ب هر حال هم وطن و همجنسیم ن دشمن هم

کاری ب این ندارم من وظیفه خودم دونستم اطلاع بدم ب هر حال هم وطن و همجنسیم ن دشمن هم

شما کار درستی کردی

منم وظیفم دونستم اون دسته ی دومو مورد عنایت قرار بدم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎