2777
2789
عنوان

امروز دادگاه جهیزیه ام بود بیاااین خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 30 پست
نمیشد ترک کنه؟

چرا بهش گفتم ترک کن خونه رم بزنن به اسمم که خودت و خانوادت نتونی بهم بی احترامی کنی منم مهریه مو میبخشم  قبول نکردن... طلاهای منو فروختن خونه خریدن زدن اسم مادرش

عزیزم اشتباه کردی و الان هم داری تاوانش را میدی ، همین ناراحتی و عذاب وجدان و سرپا بودن بخاطر یچه یعنی تاوان ....پس دیگه بهش فکر نکن و با تمام توانت تلاش کن هم پدرباشی هم مادر، اینکه جدا شدی هم کار درستی کردی چون معتاد جماعت درست بشو نیس، فقط تو و بچت وجوونیت را میسوزوند، خودش هم که عین خیالش نبود و تو فاز و خیال روزو شب هاش طی میشد ...

فکر کن این رسالت تو ، بزرگ کردن بچه بدون پدر،حالا دیگه تویی و خدا و پسرت....

ناامید هم نباش ، این هم یه امتحان سخته که ازش گذر میکنی ،خدا خیلی بزرگه باور کن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم از خدا میخوام از حالا به بعد بهترین زندگی و بهترین سرنوشت در انتظار شما و پسر گلت باشه طوری که این روزارو فراموش کنید و همیشه موفق باشین و به ارزوهای تو قلبتم برسی عزیزم و انشالله مردی بیاد سراغت که لایقت باشه و تمام اینارو برات جبران کنه

میدونستم ولی چون ازدواج دوممه نمیخواستم طلاق بگیرم شوهرمم رفتارش عادی بودکار غیر عقلانی نمیکرد ولی د ...

اصلا از جدا شدنت غصه نخور حتی اگر ازدواج دهمت بوده باشه!!!

بچه ات اگر با چنین پدری بمونه قطعا بزرگ بشه چنین پدری مایه ننگش خواهد بود

بمون و اینده بچتو خودت بساز....ادمها از دل سخت ترین شرایط بلاخره بیرون اومدن و ادامه دادند ..هر چند سخت هر چند اروم اروم ولی شدنیه 

درسته نباید بچه دار می شدی از مرد معتاد و یک بچه ای رو این وسط الاخون والاخون میکردی ولی اینو بدون اگر امروز جدا نمیشدی ظلم بزرگتری در حق اون بچه میکردی

و بدتر از همه اینکه خودتوتم سالهای سال تباه میشدی

به خودت افتخار کن بهترین تصمیم رو با توجه به شرایطتت گرفتی...انسان همینه عزیزم و پر از خطا...مهم اینه که داری به سمت بهتری حرکت میکنی

کاش بچه دار نمی شدم کفر نیست، بری از مرد معتاد بچه دار بشی بعدش یادت بیفته طلاق بگیری بچه رو الاخون ...

بعدش یادم نیفتاد وگرنه سیسمونی و اینا نمی‌خریدم که روز دعوا تو خونمون بودیم جلو خانوادش بهم فحش داد اونام هیچی نگفتن همچنان رابطمون خوب نبود ولی حرف معمولی میزدیم تا روز آخر که مادرشو خواهرش بهم گفتم نمیخوای برو منم گفتم ببین چقدر خودمو بی ارزش کردم اینا اینهمه پرو شدن گفتم تا آخرش میرم  

قربون دلت برماگه مستقل بودی از خانوادت خیلی سخت نیسولی اگه برگردی خونه بابات سخته

برگشتم خونه بابام ولی خیلی راحت تر از خونه شوهرمه بچمم گذاشتن رو چششون نمیزارن کسی حرفی به منو بچم بزنه 

عزیزم اشتباه کردی و الان هم داری تاوانش را میدی ، همین ناراحتی و عذاب وجدان و سرپا بودن بخاطر یچه یع ...

دقیقا دارم از عذاب وجدان میمیرم قربون خدا برم کاش امتحانمو راحت میشد 

اصلا از جدا شدنت غصه نخور حتی اگر ازدواج دهمت بوده باشه!!!بچه ات اگر با چنین پدری بمونه قطعا بزرگ بش ...

آره خدا کنه بزرگ میشه سمت پدرش کشیده نشه رو تخم چشمام بزرگش میکنم 

برگشتم خونه بابام ولی خیلی راحت تر از خونه شوهرمه بچمم گذاشتن رو چششون نمیزارن کسی حرفی به منو بچم ب ...

خدا خیرشون بده

خداروشکر خانوادت حامی هستن

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱