2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا منم اومدم بنویسم گوز چه جالب

🤣🤣🤣🤣🤣

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

هیچی

وقتی از نظرش روز زن به ما ربطی نداره، روز مرد هم به من ربطی نداره

حتی تبریکم‌نگفت.

فقط جرات داره جواب تبریک خواهراشو معمولی بده.بااااید به اونا هم بگه این روز به ما ربطی نداره😏

خدایش بیاین یه چالش بزارین همتون یه نوع کادو با یه رنگ بخرین بیاین عکسشو بزارین😂😂😂

منظور جوراب

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

روز زن چیزی نخرید بااینکه میتونست بخره.ولی بروی خودش نیورد..حالا دوسه شب پیش توسایت دیجی کالا داشتم ...

چطور فهمیدی؟؟؟ عکس العملش چی بود وقتی متوجه شد که فهمیدی؟؟

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
چطور فهمیدی؟؟؟ عکس العملش چی بود وقتی متوجه شد که فهمیدی؟؟

رفتم خونه ی مادرشوهرم.اونم نمیدونس من خبرندارم .گف دستتون دردنکنه اصلا لازم نبودبزحمت بیفتین و...اون وسایلارو خریدین محمد(شوهرمه)اوردبرام.منم چیزی نگفتم به مادرشوهرم  که یوقت ناراحت نشه..من روزمادررفته بودم عزا..مادرعروسمون فوت شد همونروز..نبودم.بعد همینجوری رفتم خبربگیرم فهمیدم گرفته..

بعداومدم خونه بهش گفتم ترسیدی حسودی کنم نگفتی بهم..بعدگف نه یادم رف بگم..دیگه چیزی نگفتم.

دقیقا شوهر منم گف روز مااادره واسه مادرش لباس خرید واسه من هیییچی منم میخام کادو بگیرم ببرم برا بابا ...

منم همین کارو میکنم

تازه شوهر من طلا خرید برا مادرش

تلافی نکنیم آروم نمیگیگیریم 💪🏻😂