2777
2789
عنوان

ناهار نداریم💔🥲🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 55 پست
منم مثل شما بودم پارسال با این تفاوت که همسرم هم دو روز در هفته خونه بود و کلا گشنگی کشیدم با بچه مد ...

عزیزممم🥺🥲ایشالا که زود خوب شه حالش 💕✨این روزام میگذره😍

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با مزه هستن وقتی کوچیکن ولی ادعای مردی دارن البته من دلم دختر هم میخواست ولی قسمتم نبود .اما شکر خدا ...

ممنون از دعات گلم، من هم خودم هم همسرم پسر دوست داریم، البته فعلا عقدیم،  امیدم به خداس🤍🙂

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بوی آشپزخونه و مواد غذایی خفه ام می کنه شما هم از مرغ بدتون میاد یا نه ‍چند ماه هستی من دوماه ام

اره عزیزم منم بدم میاد🥺💔 

بوی یخچال 

وایییی😭😭 

ماه چهارم 

مبارک باشه انشاالله به سلامتی دنیا بیاد خوراکی هایی که دوستان گفتند را امتحان کن روی هر کس اثرات متف ...

ممنونم بابت وقتی که گذاشتی مهربونم ❤️❤️❤️❤️❤️

عزیزممم🥺🥲ایشالا که زود خوب شه حالش 💕✨این روزام میگذره😍

ممنونم عزیزم انشالا ب سلامتی زایمان کنی و نی نی خوشگل تو‌ بغل بگیری 

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...