2777
2789
عنوان

هیچوقت خالم رو حلال نمی‌کنیم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 74 پست
پول میخاستین چیکار؟ ماهم وضعمون خوب بود ، یکدفعه دوسه ماهی کم اوردیم، فقط خورد خوراک ضروری و دکتر ب ...

وآسه پول دکتر و آمپول مامانم می‌خواستیم مگرنه خودمون گشنه هم میخوابیدیم عب نداشت 

هرماه مادرم باید دیفرلین بزنه این ماه یه هفته عقب افتاد دردش شروع شده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گوشی رو قطع کردیم هرچقدر زنگ زد جواب ندادیم

این آدم تموم شد براتون . دیگه سمتش نرید . 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
گفتم برم دم درشون یه تراول بندازم خونمون بیام من مامانم واسه پول آمپول هاش پول میخواست اینا نیدوتستن ...

ولش کن همون ۲۰ بزن به کارتش. لیاقت ندارن ۵۰ بدی. با همون خنده بگو خودتون سرشوخی و وا کردین. گفتم بزنم سریع تر یوقت فشار زیاد نیاد هزینه های پوستیتون از بین بره

به حق چیزای ندیده ونشنیده که تو این سایت میخونیم.مگه میشه ده هزارتومن..چطورباورکنم

اونم کی اینکارو کنه؟ خواهر با خواهرش 

لامصب میگفتی اولین باره پول میخوان خودشون همیشه داشتن خواهرم غرور نداره؟ خواهرزادم نداره

اونم کی اینکارو کنه؟ خواهر با خواهرش لامصب میگفتی اولین باره پول میخوان خودشون همیشه داشتن خواهرم غر ...

ده و پونصد براش بزن

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن