2777
2789
عنوان

بعد کلی زمان کراشم ازم جزوه گرفت ولییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 30 پست
بهش بگو که عجله ای نوشتم و اینا، دانشجو کجایی؟

الان یهو برم اینو بگم که ضایعه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا شیرینی بده شدی کهههه همینکه کراشت اوکیه باهات خودش کلیه ول کن بابا

اوکی کجا بود😂 حس یکطرفس

فقط جزوه گاهی میگیره ازم یا در مورد کلاسا گااااهی تو چت حرف میزنیم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
🥲😂😂 آخی ن مهم نیس میگم خوشبحالت ولی،، من تو دانشگاه کلا هیچکس دوسم نداره خب هیچکس دوس نیس باهام . ...

میزدی فکش میومد پایبن مردیکه عقده ای😒

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

🥲😂😂 آخی ن مهم نیس میگم خوشبحالت ولی،، من تو دانشگاه کلا هیچکس دوسم نداره خب هیچکس دوس نیس باهام . ...

دوست عزیزم حسم یکطرفس :)

اون پسره هم از بیشعوریش بوده

شاید اصلا خودشم ندونه ادغام با کدوم ق😔😂

اون خوره ادبیاته😂😭

نه یهو نگو وقتی بهت داد بگو بگو ببخشید قضیه ایجوری بوده

پی دی اف فرستادم براش بابا😂

منم فقط با دخترا دوستم

با این پسره ارتباطم رسمیه

اون خوره ادبیاته😂😭

مثلا اونجوری بخونه تو امتحانم همونجوری بنویسه😂😂

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

مثلا اونجوری بخونه تو امتحانم همونجوری بنویسه😂😂

اون مهم نیست😭😂