وای دلم میخواد ی جای خوش اب و هوا تو ی روستای سرسبز ی گله گوسفند داشته باشم که از علوفه طبیعت بخورن و چاق و چله باشن مدام زادوولد کنن هر ماه یکیشونو سرببریم هرروز گوشت گوسفندی سالم بخوریم تو دل طبیعت کیف کنیم 💃💃💃💃💃💃💃💃قشنگ اتیش درست کنیم گوشت تازه رو کباب کنیم بزنیم بر بدن😍😍😍😍😍 بادمجون و خیار و گوجه طبیعی هم بکاریم صب به صب برم از باغچه خونمون سبزی تازه بچینم اقامون هم با گله گوسفندا سرو کله بزنه😂😂😂 دورمون پنج شیش تا بچه بشه یکیشو ببندم به پشتم دوتاش تازه سر پا شده باشن و از سرو کول باباشون بالا برن و تو دشت و دمن ول بچرخن و دماغشون اویزون باشه و ازون بچه تخسا باشن و خر سواری کنن😂😂 تازه هر چی بچه بیشتر یارانه هم بیشتر بهمون تعلق میگیره😂😂😂 خر و الاغ هم کرایه بدیم به اونا که از شهر میان حسابی سواری بخورن 😂😂😂 ی زن و شوهر خل و چل باشیم فارق از روزگار غرق در دنیای خودمون و بچه هامون😂😂😍😍💃💃💃
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ولی اونجا که گفتی گوسفند سر ببریم من اینطوری شدم:😑
حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بینبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑