2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما اصلا منظور من نمی‌گیرید اوکی هر طور دوست دارید تصمیم بگیرید

دوست عزیز.  چرا انقد مقاومت میکنی میگم جر دادن خودمو کسی بام نمونده . چیکار بایذ میکردم ک نکردم؟ 

هی میگه ازدواج کن

خوشبخت و بدبخت کامل نداریم 

ولی آدم برای ادامه زندگی به همراه نیاز داره پس ازدواج گزینه خوبیه البته با انتخاب شایسته نه از روی هوس و اینکه وای سنم بالا رفت مجردم با هر کی از راه رسید ازدواج کنم

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

خوشبختی   ازدواج  کردن نیست   

خوشبختی   ثروت    فراوان نیست

خوشبختی   یه حسه    یه رضایت درونی وقلبی هست

شاید   ملکه ها     تو کاخهای   باشکوه    اونو تجربه نکرده باشن

دوست عزیز. چرا انقد مقاومت میکنی میگم جر دادن خودمو کسی بام نمونده . چیکار بایذ میکردم ک نکردم؟ هی ...

اصلا ازدواج نکن به من چه اصلا

حاضر هم که نیستی خودت تغییر بدی 

پس واقعا ازدواج نکنید بهتره 

خودتون هم که از مجردی راضی هستید پس همینطوری ادامه بدید

اصلا ازدواج نکن به من چه اصلاحاضر هم که نیستی خودت تغییر بدی پس واقعا ازدواج نکنید بهتره خودتون هم ک ...

اخه . چرا باید خودمو تعییر بدم.  تا کسی از من خوشش بیاد؟ 

خب من اگه با شخصیت بشم خوش صحبت بشم با ادب بشم ک همه از من خوشم میاد.  انقد دورم شلوغ میشه ک نیازی نیست ب کسی پیشنهاد بدم.  شمایید ک از عشق صحبت میکنید . احه اینجوری باشه این همه ادم متشخص و با شخصیت چرا با ی نفر ازدواج میکنید؟