2777
2789
عنوان

دستور بستنی عالی بهتون میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 25 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون عزیزم

نکته‌ی مهمش اینه که دو سه بار با فاصله نیمساعت هی بیارش بیرون با همزن بزن 

بعد بذار بمونه.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
حالت یخ زدگی میگیره چون شیر یخ میزنه درسته ؟

نه عزیزم اگر اندازه مواد همین باشه  مثل بستنی های بیرون میشه چون خرما وگردو وموز وبیسگوییت با شیر مخلوط میشه حالت پوکی به شیر میده

بستنی یخی نمیشه؟

عزیزم من شیر و شکر و کاکائو یا شکلات یا پودر قهوه یا حتی فقط شیر و شکر رو با حرارت ملایم میگذارم تا غلیظ بشه مثل شیر عسلی 

بعد میریزم توی قالب بستنی یا یک ظرف مستطیلی توی فریزر شش تا پنج ساعت

میشه میوه و تکه شکلات و بیسکویت و اجیل هم ریخت

وقتی هم که بستنی شیری درست میکنم با میوه مثلا توت فرنگی قاطیش میکنم و توی قالب های سیلیکون تا نصفه میریزم یکم که بست وسطش رو سیروپ مثلا توت فرنگی میریزم بعد باز روی سیروپ میریزم

بستنی یخی نمیشه؟عزیزم من شیر و شکر و کاکائو یا شکلات یا پودر قهوه یا حتی فقط شیر و شکر رو با حرارت م ...

عزیزم مثل بستنی بیرون میشه چون خرما وموز وبیسگوییت واینا داره از حالت شیر خالی درمیاد و بافت پوک پیدا میکنه فقط باید میزان مواد همین که نوشتم باشه🌺

بستنی یخی نمیشه؟عزیزم من شیر و شکر و کاکائو یا شکلات یا پودر قهوه یا حتی فقط شیر و شکر رو با حرارت م ...

این بستنی میوه ای هم شما میگین بسیار خوشمزه میشه مخصوصا با توت فرنگی🌺

دوستان این دستور را که نوشتم برای معجون هم میتونید استفاده کنید  بسیار خوشمزه است امتحان کنید .یعنی داخل فریزر نمیخواد بگذارید فقط موز بهتره یخ زده باشه داخل شیر وبقیه مواد مخلوط کنید تا مثل معجونهای بیرون یخ وخوشمزه باشه

این بستنی میوه ای هم شما میگین بسیار خوشمزه میشه مخصوصا با توت فرنگی🌺

امیدوارم درست کنین و لذتش رو ببرید

حتی میشه بستنی رو در سیروپ غلتوند مثل بستنی سالار میشه 

با موز و کیوی شیرین هم خیلی خوب میشه با میوه های دیگه میشه با سیروپ شون یا اگر در دسترس نبود توی  شکلات با خلال پسته غلتوند