2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون میخوام رشتمو عوض کنم باید دوازده واحد با معدل دوازده به بالا یه ترم بخونم تا با درخواستم موافقت ...

اووه پس تلاشتو بکن

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

شاید برم تجربی ولی میدونم بدبخت میشم

با توانایی خودت و علاقت انتخاب کن

بعد از امتحانای دی دیگه بشین واقعا فکر کن روش

مجبورم بخونم ولی دلم میخواد برم روانشناسی خیلی علاقه دارم

خب انسانی هم تجربی میتونی روانشناس شی تجربی بالینی میشه میتونی مطب بزنی انسانی بیشتر حالت مشاوره داره 

خیلیا هستن نمیخونن چند سال بعد دوستاشون درامدای بالا دارن اونا فقط حسرت میخورن 

پس هر رشته ای انتخاب کردی توش بهترین باش و اجازه نده بی حوصلگی های الانت مانع خوشبختی سه سال دیگت بشه

موفق باشیی

از یک ماه قبل شروع کردم به خوندن اما ترسی تو وجودمه شب نیست خواب نبینم که نمره ام پایین اومده

قرار نیست نمرت پایین بیاد

تو میتونی مطمئنم 

چرا باید نشه؟وقتی درست رو بلد باشی وقتی زمان بزاری و بخونی مطمئن باش میشه فقط بدون هیچ فکری مسیرت رو برو

قرار نیست نمرت پایین بیادتو میتونی مطمئنم چرا باید نشه؟وقتی درست رو بلد باشی وقتی زمان بزاری و بخونی ...

دانشگاه پیام نور درس نمیدن بعد سوالتی میارن فضایی اصلا تو کتاب همچین موردی نخوندی از اونور مراقبا به بقیه رشته ها تقلب میرسونن به رشته من نه تازه داد هم میکشن بدتر تمرکز بهم میریزن از اینم بگذریم امتحان حضوری الکترونیکی ها برق بره دیگه کار تمومه برای همینام هست ترس تو وجودمه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»