2777
2789
عنوان

اخرش من نفهمیدم زایمان سزارین بهتره یا طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 140 پست
من مجبورم طبیعی بیارم . ولی انقدر در موردش هیچی نمیدونم اصن ذهنم پر از سواله خب در ذهن خودم طبیعی به ...

ببین نترس 

کلاسهای زایمان رو حتما شرکت کن 

ورزشهای دوران بارداری رو تو کلاس آموزش میدن و تکنیک نفس گیری 

چه کارایی باعث کمتر شدن درد میشه رو هم توضیح میدن 

نمیگم درد نداره ولی قابل تحمل هست 

من زایمان طولانی داشتم ولی بازم انتخابم طبیعی هست 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یکی از فامیل هامون خونش تو روستاس من رفتم اونجا بودم خیلی با من صمیمی برقا رفته بود هیچ کدوم گوشی شارژ نداشتیم شوهرشم نبود ساعت 3و نیم می‌خاست بچه ب دنیا بیاد من داشتم سکته میکردم ولی خدا کمک کرد یک نیرویی تو وجودم آورد نترسیدم کمکش کردم بچه رو ب دنیا آورد تو خونه بعدش ک نافشو زدم اینا فردا صبحش باباش اومد بردنشون بیمارستان همه تعجب کرده بودن میگقتن اگه نبودی یا میترسیدی میمردن

ی دخمل ناناز

من و جاریم در عرض سه ماه زاییدیم اون سز بود من طبیعی

اون وقتی بیمارستان بود و ما رفتیم دیدنش مثله ملکه ها بود بخدا اصلا انگار ن انگار

من که طبیعی بودم کلا بچم بخاطر گیرکردن تو کانال زایمان رفت nicu هیچکسم نشد بیاد ملاقاتم😂😂

الان دارم میخندم اون موقع عر میزدم

هرکجا مرز کشیدند،تو بیا پُل بزنیم🕊️🍃🤍

من کلی دوره و کلاس رفتم

کلی ورزش بارداری و پیاده روی داشتم تا ۴۱ هفته هم موندم معاینه تحریکی هم داشتم اما درآخر بعد ۸ ساعت آمپول فشار فقط ۳سانت باز شدم و رفتم سزارین اونم سخت بود و نمیدونم چرا بچه چسبیده بود

کلا باید ببینی کدوم برای بدن و بچت بهتره

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
حالا منکه با اینهمه چشم انتظاری باردار شدمو فکر اینجاشو نکردم چه خاکی به سرم بریزم😐😂💔🤷🏻‍♀️

اونو دیگه نمیدونم😂😂

ولی سزارین حین زایمان درد نداری بعدش درد داری که به نظرم سخت تره اون موقع با یه بچه

طبیعی حین زایمان درد داری در حد دور از جون مرگگگگ بعدش راحتی ولی

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔