2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم سال جدید این چیزارو لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5876 بازدید | 236 پست
اسی یادت رفته(جوابی نداری) این پیاممو جواب بدی😂

نه جواب دارم..یهو حمله کردین تعداد زیاد بود🤣من یه تنه دربرابر کلی خونخوار🤣

اره عزیزم من ندید پدید دوعالم قابلمه برام آرزویه...پس هری بای...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دیر نشده..بانک تو کل کشور زیاده..تلاش کن استخدام شی..هرسالم آزمون استخدامی هست.همسرم بدون هیچ ...

دیگه سن من از آزمون واستخدام گذشته  حرف من چیز دیگه اییه بی عدالتی که توی کشور هست رو دارم میگم شما دلتون خوش باشه اون پول بی حساب کتابی که توی زندگی تون میاد اگه درست نباسه خیری توی زندگی تون نداره

تاحالا شاغل بودی؟ بعید میدونم یه روز هم بیرون از خونه کار کرده باشی من حامی اقایون نیستم ولی واقع نگ ...

مجرد بودم شاغل بودم..بعد ازدواجم همسرم گفتن دوست دارم خونه دار باشی.چون میخواست بچمونو خودم بزرگ کنم تا پیش پرستار یا مهد.

حرفتون درسته پول در اوردن الان سخته خیلی ولی تو همین جامعه هم خیلیا پولدارن و از راه درست ب درامد زیادی رسیدن.پس  ظرفیت و گنجایش برای درامد بالاتر هست

اره معلومه پس فاز پز دادن و درس دادن به بقیه برندار😂

تو انقد ندید پدیدی که فکر میکنی من با قابلمه پز دادم.انقد بدبخت بیچاره ای که یکی یه لیست بنویسه فکر میکنی هدفش پز دادنه.چون ندیدی

تو انقد ندید پدیدی که فکر میکنی من با قابلمه پز دادم.انقد بدبخت بیچاره ای که یکی یه لیست بنویسه فکر ...

ببین یکی کامنتایی که میزاری +متن تاپیکتو بخونه میفهمی چه خبره وقتمو تو‌تاپیکت تلف نمیکنم شخصیتت از هری گفتنت معلومه ،برو‌برای قابلمه‌ سال بعدت هدف گذاری کن 😂

ببین یکی کامنتایی که میزاری +متن تاپیکتو بخونه میفهمی چه خبره وقتمو تو‌تاپیکت تلف نمیکنم شخصیتت از ه ...

تو هم مشخصه کی هستی که اینجوری خوابیدی رو تاپیک من🤣🤣🤣 فشار نخور گلم .یه قابلمه انقد ارزش سوختن نداره

کاری ب خواسته هات ندارمکی دیگه الان ظروف چینی استفاده میکنه با این همه ظرف جدید ک اومده😑😆

عزیزم لول و کلاس کاری چینی با ظرفای آشغال پاشغال پابین نیار

شما هتل پنج ستاره بری جز ظرف چینی چیزی نمیبنی چون یه سطح و کلاس دیگه ای داره. توی ظروف چینی رتبه اول داره بعد بقیه

آرکوپالو آتو آشغال امسالو هوم برای روز مرست😚