2777
2789
عنوان

خانوما شما جای من بودین چی حواب مادرشوهرتون رومیدادین

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 87 پست
خداشاهده نمیخوام بدشوبگم ولی مثلاباعروس داییام درارتباط با ما نه...سرطان سینه داشت مانمیدونستیم از خ ...

ایشااللع روابطتتون باهم بهتر بشه عزیزم

عزیزم میدونین من ی زندایی دارم که سی وخرده سنش خونه مادربزرگم دست ب سیاهو سفید نمیزنه خیلی کم میادمیره موقع مریضی پیداش نیس اما مادربزرگم اصلاهم از انتظارنداره

حالا مادرشوهر من انگار من پنجاه سالمه همه توقعات روداره انگار ن انگارمن سنی ندارم واقعا زده شدم 

مثلا خرما ، عسل ، میوه یا شیره و هرچیزی که طبیعی باشهبلور پیج بارداری فلورا با یکی از ماماهاش پرونده ...

داروهارو نخورم یعنی

اخه این دکتری ک رفتم میخوام برای بارداری هم بعدش برم پیشش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشااللع روابطتتون باهم بهتر بشه عزیزمعزیزم میدونین من ی زندایی دارم که سی وخرده سنش خونه مادربزرگم ...

منم عروسم

من دوتامحله فاصله م

سیزده چهارده ساله متاهلم دوتا بچه دارم والا انقدری که من خانواده شوهرمومیبینم یاباماهستن هرجاهستیم هستن باخانواده خودم نیستم...

گاهی میگم کارامثال ماهم اشتباه گاهی میبینم منم بخوام انقدرخانواده ی شوهرم زرنگن نمیذارن تکون بخوری

بازهم کاربری دارم ولی بااین راحت ترم بااینکه جدیده😍اینجارواکثراشب هاچک میکنم دوست دارم به هم نوعانم کمک کنم🤗سعی میکنم مشاوره ای بدم علاوه برتحصیل وتجربه وزندگی متاهلی هم درنظرمیگیرم😊محجبه هستم💜پوشش انتخاب شخصی هرفردی هستش به این معتقدم💙اگردرصدی باحرفم کمکتون کردم برای بابام صلوات بفرستید❤
ایشااللع روابطتتون باهم بهتر بشه عزیزمعزیزم میدونین من ی زندایی دارم که سی وخرده سنش خونه مادربزرگم ...

ان شاا...همه ی زندگی ها توآرامش وآسایش باشه

مشکلی توش نباشه رفت وامدهام اتفاق میوفته...

بازهم کاربری دارم ولی بااین راحت ترم بااینکه جدیده😍اینجارواکثراشب هاچک میکنم دوست دارم به هم نوعانم کمک کنم🤗سعی میکنم مشاوره ای بدم علاوه برتحصیل وتجربه وزندگی متاهلی هم درنظرمیگیرم😊محجبه هستم💜پوشش انتخاب شخصی هرفردی هستش به این معتقدم💙اگردرصدی باحرفم کمکتون کردم برای بابام صلوات بفرستید❤
باز ب نظر من زندگی به قبل و بعد بچه تقسیم میشه. خودمم دیر اوردم و الان پشیمونم. با وجود اذیت هاش اما ...

منم پشیمونم ک چرا زود اوردم یعنی شما میگی زودتر بهتره؟

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

داروهارو نخورم یعنیاخه این دکتری ک رفتم میخوام برای بارداری هم بعدش برم پیشش

بنظرم نرو الکی این داروها رو نخور

بدنت مقاوم میشه به درمان و فقط موقتی خوب میشه 

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
بنظرم نرو الکی این داروها رو نخوربدنت مقاوم میشه به درمان و فقط موقتی خوب میشه

خب اخه بعدا برای بارداری بازخواستم برم اگر دکتره گفت چرا داروهارونخورذی هنوژ تنبلی داری اون وقت چی؟ مطمعنید برطرف میشه

خب اخه بعدا برای بارداری بازخواستم برم اگر دکتره گفت چرا داروهارونخورذی هنوژ تنبلی داری اون وقت چی؟ ...

اره مطمئنم خودت برو نتایجشونو ببین که خیالت راحت بشه

یه پیج دیگه هم هست که برای زهرا عباسی هست اونم خیلی عالیه 

هردو رو ببین 

خب اخه بعدا برای بارداری بازخواستم برم اگر دکتره گفت چرا داروهارونخورذی هنوژ تنبلی داری اون وقت چی؟ ...

مطمئن باش چون خودمم تو این مسیر بودم اشتباه راهنماییت نمیکنم عزیزم

منم پشیمونم ک چرا زود اوردم یعنی شما میگی زودتر بهتره؟

زودشم خوب نیست وقتی دیگه ادم یک کم خلوت های دونفری سفرای دونفری و.... تجربه کرد وقتشه. 

الان برا بچه دوم من مشکل باروری پیدا کردم و باردار نمیشم. برا همون ب بقیه هم میگم الکی دست دست نکنن اگه بقیه شرایطشون اکیه