2777
2789
عنوان

آی کیو ایران تو جهان دوم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 55 پست
میگم که اکبند مونده و استفاده نمیکنن اگه اون گوشی رو بذارن کنار بله از نسل های قبل باهوش ترم هستن

خب ب جایی نمیرسن بخدا

دوست من توی هوش ریاضی بینظیر بود دائم نمونه و تیزهوشان و المپیاک ریاضط

دولتی مهندسی کامپیوتر شاخه برنامه نویسی اورد اصن نمونه و تک بود تو دانشگاه

ب جایی هم رسید چطور؟ تو شرکت دولتی ماهی ۱۵ تومن😐این حقشه خدایی!

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌گن محرومیت ذهن انسان و خلاقیتش رو بارور می‌کنه؛ همینه.باید برای هر چیزی که می‌خریم سبک و سنگین کن ...

نظراتتون توی یک سطح دیگه هست.

متفاوت از بقیه هستین. 👌👌👌

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خب ب جایی نمیرسن بخدادوست من توی هوش ریاضی بینظیر بود دائم نمونه و تیزهوشان و المپیاک ریاضطدولتی مهن ...

اره واقعا حیـــف😑😞

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

اگر نتونستن شاید تقصیر خودشون نبست بخاطر پارتی و نداشتن پول نتونستن به جایگاهشون برسن❤️

دقیقاً منم منظورم همینه که شما میگی ، طرف با کلی امید و آرزو عمرش رو میزاره پای درس خوندن تا به یه جایگاه برسه بعد یه سری بخاطر پارتی داشتن تو جایگاهی هستن که حقشون نیست 

باهاتون موافقم ، من خودم توی منطقه ۳ درس میخونم بشدت محروم ، یروز خودم و دوستم یه ایده هایی به دبیرم ...

هر وقت ذهنیت مردم در مورد منزلت و جایگاه معلم در کشورمون چیزی شبیه نگاهی که امروز به پزشکی هست شد و از کودکی شوق معلم شدن بچه‌شون رو داشتن اونوقت می‌تونیم امیدوار باشیم جریان تغییر کنه!

بیشتر افرادی که عنوان سنگین معلمی رو یدک می‌کشند نه علم دارند و نه توان و تعهد تعلیم. نتیجه‌اش هم این می‌شه که معلم خوب تو ذهن بچه‌ها بین معلمانی که هیچ یک نه علاقه و انگیزه‌ای برمی‌انگیزند و نه چیزی یاد بچه‌ها می‌دن؛ معلمیه که به همه ۲۰ بده، امتحانش راحته و عین جزوه، سر کلاس لودگی می‌کنه و کاری از بچه‌ها نمی‌خواد و... به دانشگاه هم که رسیدن اونی که همه رو پاس می‌کنه و از سر و ته تدریس چیزی که اصلا بلد نیست درس بده می‌زنه و خاطره تعریف می‌کنه و یک جزوه پنج صفحه‌ای آخر ترم می‌ده و عینا ازش امتحان می‌گیره و همه پاس می‌شن؛ مدرس نمونه دانشگاه!

آخر سر هم با مدرکی که این‌طور به دست اومده حس دانشمند و متخصص بهمون دست می‌ده!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
تست هوش می‌تونه از آدم های معمولی گرفته بشه یا تنها از آدم های نخبه... دیگه جوکش کجا بود

باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب ب جایی نمیرسن بخدادوست من توی هوش ریاضی بینظیر بود دائم نمونه و تیزهوشان و المپیاک ریاضطدولتی مهن ...

خب مثلا انتظار داشت چه کاره بشه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕