2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه حتما بیشترش میکنم مجردم تجربه مهمون داری خیلی ندارم مامان بابامم خونه نیستن گفتم بپرسم

چجوری میپزی؟!  دستور پختتم بده علاوه بر اینکه به نتیجه رسیدی بیشترش کنی همینکه مرغتم کوچیکتر باشه اما دوتاش کنی هم بهتر مزه دار میشه هم جلوه سفره ت بهتره

اخه اصلا تصور کن سفره ای که پهن میکنی، ۸ نفر دور تا دور نشستن یدونه مرغ اون وسطه!ترشی و سالاد که پاس ...

با این تصور خندم گرفت😂😂😂😂😂بله درسته 

میرم دوتا مرغ دو کیلویی میگیرم با مخلفات درست میکنم 

سوپ هم درست میکنم 

فرض کن ۸ نفر دور یه سفره نشستن یه مرغ اون وسطه هست ، هعی باید تعارف کنن و از دست هم بگیرن

به نظرم چهره قشنگی نداره ، دوتا مرغ شکم پر درست کن که همون ۲ کیلو خودت بشه که دو تا سر سفره بزاری دست همه برسه ، ۲تا کاسه خورشت قرمه سبزی هم درست کن یکی بزاری بالا سفره یکی پایین سفره که اگه کسی مرغ نخواست خورشت بخوره

نگران اضافه اومدن هم نباش قرمه سبزی  میشه فریز کرد

من مرغ رو مزه دار میکنم ادویه و زعفرون ،بعد همه ی طرف مرغ رو سرخ میکنم ،رب انار میزنم ،بعد شکمش رو پر میکنم با آلو و فلفل دلمه و سیب سرخ شده و کشمش، میزارم تو سس آروم آروم بپزه خیلی خوب میشه 

با این تصور خندم گرفت😂😂😂😂😂بله درسته میرم دوتا مرغ دو کیلویی میگیرم با مخلفات درست میکنم سوپ هم ...

2کیلویی مرغش بزرگ میشه.واسه طعم سازی و پخت هرچه جوجه تر باشه بهتره حالا اگه گیرت اومد جوجه ترم گرفتی خوبه بسه شون میکنه