2777
2789
عنوان

دلم تمیز کاری میخواد امروز برنامتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 44 پست
واقعا موافقم من مدام در حال تمیز کاریه ولی تموم نمیشه

بزار پاشم یکم خونه رو جمع کنم میام یه تاپیک میزنم جمع بشیم 

من کسی باشه باهم خونه تمیز کنیم انقدر سر نمیکنم تو گوشی کار میکنم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

سلام ببخشید تو تاپیکتون کامنت مامرتبط میزارمعزیزم شما تو اون تاپیکی در رابطه با واکسن بچه‌ بود کامنت ...

بیخیال گلم اصلا اهمیت نده اینا یه دسته عقده ای هستن که دنبال خریدن ترهم از بقیه اصلا بیخیال باش مطمئن باش خدایی که بالا سر نشسته اه و نفرین الکی وارد زندگی تو نمیکنه بلکه کسی که نفرین الکی می‌کنه رو جوری بهش درس میده که بفهمه نفرین کردن دو سر داره و یه سرش فرو می‌ره تو زندگی خودش. اون بین بقیه راجب تو حرف زده بدون این که بقیه هم مطمئن باشند نظر دادن تو تو دلت بسپار به خدا خودش جوابگو میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی 😂😂😂منم پسرم ۱۶ ماهشه بابای بدتر از خودش ۲۴ سالشه بعد چمدوناشونو بدم دستشون بیرونشون کنم

خدا حفظش کنه پسرتونو. والا منم همین تصمیم و دارم ولی دلم نمیاد از طرفی باید باز چمدونشونم خودم جمع کنم به زحمتش نمی ارزه😂😂

منم بدجوری دلم تمیز کاری میخواد اما متاسفانه هنوز از مریضی و ویروس خوب نشده امروز بهش پریود هم اضافه شد و خونه ام به حدی نامرتبه که دلم میخواد بشینم گریه کنم و متاسفانه هیچ انرژی ندارم که حتی بلند شم یه لیوان بشورم🤕😔

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
منم بدجوری دلم تمیز کاری میخواد اما متاسفانه هنوز از مریضی و ویروس خوب نشده امروز بهش پریود هم اضافه ...

وایی اول سعی کن خوب بشی بعد دارو بخور مایعات فراوان بخور دمنوش و جوشونده گیاهی انشالله زودتر خوب بشی

بیخیال گلم اصلا اهمیت نده اینا یه دسته عقده ای هستن که دنبال خریدن ترهم از بقیه اصلا بیخیال باش مطمئ ...

ببخشید اوقات شما رو هم تلخ کردم

الان اومدم دیدم این همه کامنت منفی و نفرین و ناله رو بهم ریختم تاپیک زده یه ساعت داستان تعریف کرده که تهش کلی آدم که اصلا نمیدونن داستان چی بوده بیان به ناحق بقیه رو نفرین کنن 

حق با شماست خدا هم جای حق نشسته

ببخشید اوقات شما رو هم تلخ کردمالان اومدم دیدم این همه کامنت منفی و نفرین و ناله رو بهم ریختم تاپیک ...

نه عزیزم ناراحت نشدم بهت حق میدم ناراحت بشی ولی من اصلا به آدم های که اینجا دنبال ترحم و ناله و نفرین هستن اهمیت نمی‌دم همه ما انسانین با هزار تا اشتباه و هزار تا تجربه درست و غلط . اصلا پیامی که من دادم تو اون تاپیک ربطی به اون خانم نداشت و حتی جوابی در باره کامنت ایشون هم نبود پیام من ولی به خودش گرفت و اومد طومار نوشت تو تاپیک😂😂😂 از قدیم میگن تو حرف رو بنداز زمین صاحبش بر میداره ایشونم اشتباه خودش رو میدونستم و این حرف و به خودش گرفت من آرزو میکنم از ته دلم خدا مواظب همه بچه ها باشه و برای هیچ بچه ای اتفاق بدی پیش نیاد ولی بیشتر اتفاقاتی که هست مصببش خود ما هستیم که آگاهی و شناخت کافی از شرایط رو نداریم. 

نه عزیزم ناراحت نشدم بهت حق میدم ناراحت بشی ولی من اصلا به آدم های که اینجا دنبال ترحم و ناله و نفری ...

بله اتفاقا من دقیقا دیدم شما حرفتون درسته و ایشون ناحق و نامربوط طومار نوشته بهش گفتم حساسیت بچت رو باید پیگیر بودی که دیگه ول کن نبود تو اون تا‌پیک هم‌نوشتم دنبال گردن واسه طناب دارش بود منتظر بود یکی اسم مادر رو بیاره که شروع کنه به نفرین 

انشاالله برای هیچ بچه‌ای همچین مسائلی پیش نیاد 

ممنون از دلگرمیتون

بله اتفاقا من دقیقا دیدم شما حرفتون درسته و ایشون ناحق و نامربوط طومار نوشته بهش گفتم حساسیت بچت رو ...

خواهش میکنم عزیزم 🌹 ممنون از شما که بهم اطلاع دادین راجب تاپیک اون کاربر 

خدا حفظش کنه پسرتونو. والا منم همین تصمیم و دارم ولی دلم نمیاد از طرفی باید باز چمدونشونم خودم جمع ک ...

فداتشم همچنین نی نی شماهم🥺🧡

اره بخدا باز زحمت رو دوشمونه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_