2777
2789
عنوان

از همه آدما متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 31 پست
من بی دلیل از خیلی ها بدم میاد ولی شما فکر کنم اظطراب اجتماعی داری

منم همینطوره اظطراب اجتماعی هم دارم خیلی شدید

مثلا الان من نمیرم تو روضه چون همشون بهم بد نگاه میکنن ک چرا من چایی نمیدم انگار ک قاتل باباشونم

نمیدم چ بهونه بیارم نرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینطوره اظطراب اجتماعی هم دارم خیلی شدیدمثلا الان من نمیرم تو روضه چون همشون بهم بد نگاه میکنن ...

اونا اینجوری بهتون نگاه میکنن یا شما اینطوری احساس میکنید؟

نمیشه که نرید این یک بارو نرید بقیه وقت ها چی ؟ از جامعه که نمیتونین جدا بشین به فکر درمان باشین

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم

من نمیفهمم چرا باید با فامیل که به ادم تحمیل شده، رابطه داشت حتما! اخه من چه حرفی دارم با فامیل بزنم ...

بخدا منم نمیرم

ولی الان روضه پدربزرگم اصرار دارن من برم چایی پخش کنم از الان استرس شدید گرفتم کاش بمیرم😑

بخدا منم نمیرمولی الان روضه پدربزرگم اصرار دارن من برم چایی پخش کنم از الان استرس شدید گرفتم کاش بمی ...

بهونه لازم نیست. بگو کلافه میشم. خوشم نمیاد. حرفی ندارم بزنم. از توی جمع بودن حالم بد میشه

من از دورویی بدم میاد مراسم مذ.هبی بعد میبینی طرف صدتا غیبت دروغ تهمت میزنه از دیدن اینجور رفتارا حا ...

دقیقا

شهرستان ما همه خانما باحجاب نماز خون اکثرا مذهبی ولی همشون دنبال ایراد از آدم می‌گردن ک پشت سر آدم بگن غیبت تهمت همشون دورو

حالم از همشون بهم میخوره

حرف در بیارنبگو اره مریضمافسرده‌مبه من چیکار دارین اخه؟!

کاش پول داشتم از اینجا فرار میکردم میرفتم یه حای دور تنها زندگی میکردم😑

خیلی دوس داشتم با خانواده بریم ولی اونا بدون این جماعت نمیتونن نفس بکشن😂

کاش پول داشتم از اینجا فرار میکردم میرفتم یه حای دور تنها زندگی میکردم😑خیلی دوس داشتم با خانواده بر ...

باور کن ارزوی خیلیاست

من که دوس دارم برم تو یه جزیره زندگی کنم

خانوادمو هم نخواستم

دقیقاشهرستان ما همه خانما باحجاب نماز خون اکثرا مذهبی ولی همشون دنبال ایراد از آدم می‌گردن ک پشت سر ...

علت ادم گریزیت همینه برو نرم افزار یا کلاس موسیقی ببین چقد دلت میخواد باهاشون نشست برخواست کنی

علت ادم گریزیت همینه برو نرم افزار یا کلاس موسیقی ببین چقد دلت میخواد باهاشون نشست برخواست کنی

شهرستان ما از این کلاسا ندارن اصلا

اگه تو شهر زندگی می‌کردیم میرفتم کلاسی چیزی شاید حالم بهتر میشد