2777
2789
عنوان

چرا این ماه‌ تاخیر تو پریودی برای خیلی از خانما ایجاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 43 پست

خب سوال من اینه  روز 14 ام اون مایع ازاد چی بود؟ تخمک گذاری بود؟ پس کارهای بعدی من چه فایده داره؟ بخصوص دیگه روز بیستم دوره ام اقدام چه معنی داره وقتی تخمک 14 ام ازاد شده!

وقتی روز 16 ام دیگه مایع نیست اینم نمی فهمم 

دو بار که شخص تخمک گذاری نمی کنه درسته؟ بعد من ماههای قبل روز تخمک گذاریم همیشه ی چیز ژله ای شفاف ازم خارج می شد و فرداش تو لباسم می دیدم ی چیز سفت تر دارم که یعنی پایان تخمک گذاری  این ماه با اینهمه دارو و قرص هیچی ندیدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آهان روغن سیاه دونه بگیر قشنگ دل و کمرت رو چرب کن با روسری یا شال ببند کیسه آب گرمم رو دلت بزار خیلی کمک میکنه 

همینجوری نشستی کاراتو میکنی کیسه هم رو دلت و بین پاهات باشه شبم زیر پتو بزار رو دلت باشه بخواب 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
خداروشکر

میشی شماهم 

بخصوص چون تغیر فصل صورت میگیره شرایط آب و هوایی یا مسافرتی چیزی باشی خورد و خوراک و وضیعت روحی روانی اون ماه و شرایط بدنیت و فعالیت همه تاثیر داره

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓