خرگوش_باهوشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2645 عنوان اینکه مدرسمون بدتر از تیزهوشان حوصلمو سر برده 94 بازدید | 13 پست میانگین معدل تیزهوشانیا ۱۶ هس اون وخ میانگین معدل تو کلاس ما تقریبا ۱۸:/بعد مدرسمون دولتیه ولی خب فقط معدلای بالای ۱۹.۷۰ رو قبول کردنو این باعث میشه من با معدل ۱۸ و خورده ای بشم نفرات آخر کلاس و خیلی انگیزم افت کرده منی که همیشه جزو ۳ شاگرد اول بودم چیکار کنم 1403/10/18 | 12:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moonlightofmylife عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 1856 اونا معدلشون کمه چون امتحاناشون سخته😐🤝🏻 So casually cruel in the name of being honest
خرگوش_باهوشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2645 اونا معدلشون کمه چون امتحاناشون سخته😐🤝🏻 نه معدل نهاییشون رو میگم
bs88 عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 121 کی گفته ما معدلمون ۱۶ هست ؟ما تو کلاس معدل همه بالای ۱۹ نیم هستیم و یعالمه معدل ۲۰ داشتیم ما سر مستمرا دهنمون سرویسه کلی چیز اضافه تو راهنمایی خوندیم
bs88 عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 121 کی گفته ما معدلمون ۱۶ هست ؟ما تو کلاس معدل همه بالای ۱۹ نیم هستیم و یعالمه معدل ۲۰ داشتیم ما سر مستم ... تازه تو نهاییم هر درس کلی ۱۹ونیم و بیست داره خورده معلما میگن
خرگوش_باهوشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2645 کی گفته ما معدلمون ۱۶ هست ؟ما تو کلاس معدل همه بالای ۱۹ نیم هستیم و یعالمه معدل ۲۰ داشتیم ما سر مستم ... حالا چرا جبهه میگیری مگه گفتیم همه خود سازمان سنجش اعلام کرده میانگین معدل نهایی تیزهوشانیا ۱۶ هستچرا خودتو میکش کسی که واقعا ۲۰ هس برای ثابت کردنش انقد حرص نمخوره😂انگار آپولو هوا کردن من منظورم معدل نهاییه ما هم همون درس شمارو میخونیم خودتو نکشتو که از همه کلاس های تیزهوشان خبر نداری مطمئنا از همه کلاس خودتونم خبر نداری
خرگوش_باهوشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2645 کی گفته ما معدلمون ۱۶ هست ؟ما تو کلاس معدل همه بالای ۱۹ نیم هستیم و یعالمه معدل ۲۰ داشتیم ما سر مستم ... خانوم باهوش اصن میدونی میانگین یعنی چی؟کل کشورو دارم میانگینشو میگم
bs88 عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 121 حالا چرا جبهه میگیری مگه گفتیم همه خود سازمان سنجش اعلام کرده میانگین معدل نهایی تیزهوشانیا ۱۶ هستچر ... از همه ی مدرسه خودم خبر دارم چون معدل هر کلاسو میزنن به پانل بالاترین و کمترین معدل رو هم میزنن شما کدوم شهری ؟
خرگوش_باهوشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2645 از همه ی مدرسه خودم خبر دارم چون معدل هر کلاسو میزنن به پانل بالاترین و کمترین معدل رو هم میزنن شما ... تهش بازم حرف من یه چی دیگه هس
bs88 عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 121 خانوم باهوش اصن میدونی میانگین یعنی چی؟کل کشورو دارم میانگینشو میگم والا من تاحالا نشنیدم بگن معدل تیزهوشان ۱۶ بوده فقط شنیدم معدل کشوری ۱۱ بوده من با کسی بحث ندارم کلی گفتم که فکر نکنی فقط خودت داری سختی میکشی و بقیه تو ناز و نعمتن ما اگه معدلمون کمتر از ۱۸ بشه از مدرسه اخراج میشیم
خرگوش_باهوشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2645 والا من تاحالا نشنیدم بگن معدل تیزهوشان ۱۶ بوده فقط شنیدم معدل کشوری ۱۱ بوده من با کسی بحث ندارم کلی ... خب تو نشنیدی واقعیت همینه بله میانگین همه رو گرفتن توی البته دهم میانگین مدارس دولتی ۱۲ بوده غیردولتی ۱۱ اینا تیزهوشان ۱۶حالا تو میخوای باور کن میخوای نکن:/
خرگوش_باهوشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2645 والا من تاحالا نشنیدم بگن معدل تیزهوشان ۱۶ بوده فقط شنیدم معدل کشوری ۱۱ بوده من با کسی بحث ندارم کلی ... دیگه هم کسی یجوری حرف نزن انگار که هرکسی اومده تیزهوشان دکتر شده اگ همه بالای ۱۹.۵ بودین همتوندکتر میشدینهر کسی رفته تیزهوشان که دنیا رو تغییر نداده:/چه غروریه این
moonlightofmylife عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 1856 نمیدونم چه جنگ و دعواییه همیشه بین تیزهوشانی ها و بقیه هست🫤🫤🫤 So casually cruel in the name of being honest