2777
2789
عنوان

دیروز یه دختر شانزده ساله خیلی خوشگل اومده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 134 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

*اتفاقا شاید همودوست داشتن،خونوادشون مجبورشدن قبول کنن*شاید شوهرش ازاین درونگراهاییه که فقط توی خلوت ...

اره واقعا با یه نظر و یه جلسه نمیشه قضاوت کرد هیچ کس رو تو هیچ تیپو قیافه ای

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

نه گلم میگم این جوری بعضیا فک میکنن

ببخشید عزیزم

🩷🩷

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اها ترسیدم بابا🥺

🩵

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اره واقعا چیزای عجیب میشنوم مگه همینا از افراد جامعه نیستن پس چرا بیرون انقد با هم فرق میکنن

چیزیم بگیم تعلیق میشیم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
عزیزم ظاهر ماهم جزیی از شخصیت ماست

چه ربطی داره من خودم اصلا حجاب ندارم به هیچ عنوان

ولی نمازمو میخونم،اهل دوستی وابنچیزام نیستم

و دوستای چادری وغیر چادری زیادیم دارم و بهم احترام میزارم

یعنی منی که تیپای خیلی بی حجابی وناجوری میزنم میشه منو از بیرون قضاوت کرد،که اره چون تیپش اینجوریه باصدنفره

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

خب قربون دهنت منم همینو میگممیگم نباید ادمارو از روی ظاهر قضاوت کرداون پستم طعنه زدم وگرنه خودم مذهب ...

😁❤

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

چرا بحث کودک همسری رسید به بی حجاب و با حجاب ؟؟؟؟

کاش یاد بگیریم هر کی هر جور هست به خودش مربوطه به خداوندی خدا پوشش ربطی به ذات نداره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چیزیم بگیم تعلیق میشیم

بابا سو تفاهم شده من حرف دوستمونو بد برداشت کردم

اروم باشین🩵🩵

شاید نگران بوده تنهاش بزاره . شاید به حرف تو بعد اتمام کارشون رفته براش گرفته

من اینا رو نمی‌دونم ولی وقتی حامله بودم یادمه یه بار که به شوهرم گفتم چیپس بخر نگرف و گفت نمیخواد  منم تو دلم موند بعدش که گفتم بهش آدم هوس می‌کنه بهتره بخورم می‌گفت به خدا فقط به خاطر ظررش گفتم یه وقت طوریت نشه و اصلا درکی از این که آدم هوس می‌کنه نداشت و کلی بهش توضیح دادم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

چه ربطی داره من خودم اصلا حجاب ندارم به هیچ عنوانولی نمازمو میخونم،اهل دوستی وابنچیزام نیستمو دوستای ...

در چه حد بیحجابی؟ شاید حجابت معمولیه خودت اینجوری فک میکنی.من خودم مانتوایم معمولیم ولی بیرون میبینم طرف عمدا نافش یا جاهای دیگش انداخته بیرون اون دیگه بحثش جداست

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
۱۶ حامله؟؟؟؟ دیپلم نداره بعد چطور میخواد یه نسل تربیت کنه؟😐الان حتی اجازه نداره پشت یه ماشین بشينه ...

کارت بانکی که برای خودش sms میاد 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

چرا بحث کودک همسری رسید به بی حجاب و با حجاب ؟؟؟؟کاش یاد بگیریم هر کی هر جور هست به خودش مربوطه به خ ...

هزارسالم بگذره همین ادمایی که ادعت دارن قضاوت ممنوع بیشتر قضاوت میکنن