2777
2789
عنوان

همیشه از استرس توی مدرسه پریود میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه دیگه اینقد استرس بهمون میدن که نمرتون کم بشه بدبخت شدین باید برین تو خونه بشینین

عزیزم اینا همش حرفه 

من سخت ترین رشته تحصیلی مربوط به رشته خودم خوندم

ریاضیات محض 

۳ ترم توی دانشگاه معدل الف شدم 

ولی الان خانه دارم 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

اسی حالا بگم یه بار پریود شدم اومدم خونه دیدم وحشتناک اوضاع خرابه خداروشکر زیرش شلوار داشتم🤣🤣

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
من میترسیدم صندلی کثیف بشه اصلا نفهمیدم چی نوشتم😂

برای خودت اپلیکیشن های پریودی نصب کن 

تا متوجه بشی چه روزهایی به پریودت نزدیکه 

و یک نوار بهداشتی همیشه توی کیفت داشته باش 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
🤣🤣

استرس نداشته باش گلم حداقل واسه نهم و دهم یازدهم و اینا که هنوز در راهه 

ببین اگه خوب بخونی اره حله من بخاطر معلمای دیوث که درس بلد نبودن و خوب یاد نمیگرفتم استرس گرفتم

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️

چرا تاپیکت قفل کردی گلم

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕