2777
2789
آره ماشین مهم تره طلا رو بعداً میشه خرد خرد گرفت ولی ماشین کلی کارتو راه میندازه

نه اصلااا ماشین استهلاک داره ازش میفته ولی طلا ت دراز مدت سود میده بعدم حیفه طلا بفروشه برا ماشین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اصلااا ماشین استهلاک داره ازش میفته ولی طلا ت دراز مدت سود میده بعدم حیفه طلا بفروشه برا ماشین

آخه طلا رو برای چی جمع میکنیم پس برای خرید خونه یا ماشین 

من خودم دو سال پیش طلا و سکه داشتم فروختم دنا پلاس گرفتم میدونم اگه اون طلا و سکه ها مونده بود ارزشش بیشتر از ماشین بود اما ماشین هم عصای دستم شده کارمو راه میندازه ولی طلا تا آخر بمونه تو کمد که چی

یه گرمم اصلا چیزی نمیشه که ، یه انگشتر سبک قیمت کردم ۱۸ تومن حقوق مگه چقدره که بخوای هم بخوری هم پس ...

آره همون دیگه فقط که طلا نیست زندگی کلی خرج داره اگه بشه پس انداز کرد حالا اونم قیمت طلا ثابت نمی‌مونه که 

آره همون دیگه فقط که طلا نیست زندگی کلی خرج داره اگه بشه پس انداز کرد حالا اونم قیمت طلا ثابت نمی‌مو ...

۳ سال پیش طلا گرمی ۱ تومن بود سال بعدش شد ۲۵۰۰ الان هم‌که ۵ تومن🙄