2777
2789
عنوان

مامانا خواهش میکنم بیاید تب بچم…اندازه شیاف رو نمیدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 33 پست
اخه تو همین سایت یا سایت های دیگه زده هر ده کیلو یه دونهیعنی بچه۲۰کیلویی ۲تا

اشتباهه ولی اگه فکر میکنی دوتا باید بزاری خب دیگه چرا بچه رو اذیت میکنی 

یدونه شیاف بزرگسال بذار خب

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دونه بزار تب داشت هر دو ساعت یه بار پاشویه کن خودش نبود میاره پایین تا ساعت شیاف یا استامینوفن برسه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

یه دونه کافیه

ای بابا پس چرا تو سایت ها چیز دیگه میزنه فکر کردم کم بوده براش

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

ی دونه بزار.دست و پاش و صورتشم خنک کن..گلاب بزن دست وصورتش و پاهاش..پیاز رنذه کن بریز توی جوراب بکن پاهاش..اینا را من بلدم راهای خانگی..شیاف هم بزنی میاد پایین ان شاالله.نگران‌نباش

اشتباهه ولی اگه فکر میکنی دوتا باید بزاری خب دیگه چرا بچه رو اذیت میکنی یدونه شیاف بزرگسال بذار خب

نمیدونم سرخود که نمیتونم بذارم

دکتر گفت یه دونه ولی توی اینترنت چیز دیگه زده بود حالا یکم شک کردم ولی همه گفتن همون یه دوته کافیه

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
ی دونه بزار.دست و پاش و صورتشم خنک کن..گلاب بزن دست وصورتش و پاهاش..پیاز رنذه کن بریز توی جوراب بکن ...

اخه لرز داره برای همین هیچ کاری نمیتونم بکنم بعضی وقتام مجبور میشم یه رو انداز بندازم روش باز تبش میره بالا

نمیدونم سرخود که نمیتونم بذارمدکتر گفت یه دونه ولی توی اینترنت چیز دیگه زده بود حالا یکم شک کردم ولی ...

میگم که همون یدونه بسه 

نهایت دیدی پایین نیومد تبش دوباره بذار دو سه ساعت دیگه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

برای پسر من گفت متخصص اطفال گفت این عمومی چرت گفته یه دونه ۱۲۵.اینحوری نبش پایین نمیاد.و گفت باید یه ۳۲۵ بزاری.گفت دو تا ۱۲۵ هم نزار چون بازم به ۳۲۵ نمی‌رسه.

ولی خب،همیشه میگن نسخه برای بقیه نپیچید شاید مخصوص شما بوده.

میتونی به ۱۹۰ زنک بزنی.داخلی ۳ پاسخگویی به سوالات دارویی هست.

میگم که همون یدونه بسه نهایت دیدی پایین نیومد تبش دوباره بذار دو سه ساعت دیگه

اگه پایین نیاد ایبو پروفن میدم

تا حالا شیاف استفاده نکردم ولی ایبوپرو‌فن خیلی بهتر بود

برای پسر من گفت متخصص اطفال گفت این عمومی چرت گفته یه دونه ۱۲۵.اینحوری نبش پایین نمیاد.و گفت باید یه ...

ممنون عزیزم

برا بچه من استامینوفن اثر نمیکرد این شیاف دیکلو فناک ۵۰دکترش نوشت در جا هم بدن دردشو کم میکنه هم تب ...

چه خوب

دکترش متخصص بود؟من بردمش عمومی درمانگاه ولی تبش اصلا پایین نیومده بیشترم شده با اینکه براش سرم هم زدن

چه خوبدکترش متخصص بود؟من بردمش عمومی درمانگاه ولی تبش اصلا پایین نیومده بیشترم شده با اینکه براش سرم ...

اره متخصص بود برو از داروخونه بگیر بیا بزن منم دعا میکنی 

سرسری نگیر تبو

اره متخصص بود برو از داروخونه بگیر بیا بزن منم دعا میکنی سرسری نگیر تبو

والا سرسری نگرفتم همین نیم ساعت پیش سرم زدن براش 

ولی تعجب میکنم تبش پایین نیومده

بعد این شیافی ک میگی رو بدون نسخه دکتر میترسم بزنم براش