2777
2789
عنوان

ممکنه همچین اتفاقی بیفته یا فقط آرزو و رویاست😥

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 46 پست
ممکنه راهنماییم کنید چجوری و از کجا شروع کنم

از اراده شروع کن باید فعال باشی اگه هنری ورزشی کاری یادبگیری بلافاصله به خاطر توانمندی اعتماد به نفست می‌ره بالا و وقتی اعتماد به نفس رفت بالا اون وقت به خودت هم میرسی و هرگز به خودت نمیگی زشت !دخترا چتونه واقعا یه کم از پسرا یادبگیرید که میمون چی توز موتوری از این پسرا خوشتیپ تره ولی اینا احساس میکنن کیلین مورفین هستن حالا دخترا برعکس !نکنید این کارو ....

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم اولین قدمی که میتونی برداری 

حذف قند و شکر هست (تو یتوب میتونی راجبش کلیپ ببینی )

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
خورشت رو هم ۳ یا ۴ قاشق اگه مرتب روزی ۳۰ دقیقه ورزش و پیاده روی داشته باشی بهت قول میدم عین باربی شی ...

روزی یک ساعت میتونم ورزش کنم تو خونه امتحان کردم 

تو چند ماه میتونم با این کارا ۱۵ کیلو کم کنم به نظرتون؟

۱۵ کیلو وزنم زیاده😭😭😭

۲۵ فروردین تولدمه ممکنه تا اون موقع هیکلم درست شه

....

روزی یک ساعت میتونم ورزش کنم تو خونه امتحان کردم تو چند ماه میتونم با این کارا ۱۵ کیلو کم کنم به نظر ...

آخه من خودمم شرایط باشگاه رفتن نداشتم با برنامه تو خونه ورزش میکردم از اون بعد هرکی منو میدید میگفت چطوری انقد لاغر شدی من به نظر خودم سایزم خیلی کم شد،اگه پرخوری نکنی میشه عزیزم

من ۱۶ سالمه خانواده ام عمل نمی‌ذارن بکنن بینیم رو

رژیم بگیر باشگاه برو یه چند سال بعد چهره جا افتاده ترم میشه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

عزیز دلم اول از همه برو پیش متخصص تغذیه  اون بهت میگه چی بخوری چی نخوری چقدر بخوری 

حتما یادت نره برو 

الان توی گوگل سرچ کن کدوم متخصص تغذیه شهرتون خوبه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
عزیز دلم اول از همه برو پیش متخصص تغذیه اون بهت میگه چی بخوری چی نخوری چقدر بخوری حتما یادت نره برو ...

تو شهرمون اصلا متخصص تغذیه نیست کلا یک دکتر عموم هست تو مرکز بهداشت 

تو قبرستون زندکی میکنم هیچی نیست تو این شهر خراب شده

....

میتوام ولی نمیدونم چیکار کنم از کجا شروع کنم چجوری شروع کنم مثلا میخوام لاغر شم رژیم بدبختم کرد نه ا ...

نیاز نیس سخت بگیری عزیزم فقط مقدار غذایی و ک میخوری هر روز ب اندازه دو قاشق کم کن تا ب نصف برسه یا حتی یک سوم اندازه قبل و تنقلات و میان وعده ها رو ب خوراکی های سالم مثل میوه ها محدود کنید وسعی کنید شب شام زود بخورید و بعد ساعت ۹ غذای سنگین نخورید من خودم اینجوری رژیم گرفتم و موفق هم بوده چون شرایط سختی نداره و قابل اجراست،کنارش پیاده روی ۳۰ دقه در روز تو خونه یا بیرون از خونه داشته باشی هم عالیه

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

تو شهرمون اصلا متخصص تغذیه نیست کلا یک دکتر عموم هست تو مرکز بهداشت تو قبرستون زندکی میکنم هیچی نیست ...

نه دکتر عمومی به درد نمیخوره 

ببین آنلاین میتونی مشاوره بگیری 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
۱۶ تو همچین وضعیتی هستم 😭واسه درسام تنبلی نمیکنم درسامو میخونم ولی خب اصلا به خودم نمیرسم هیکلم افت ...

پوستت که همه همینن تو این سن

اما اگه له هیکلت نرسی دیگه تا اخر عمر همینی الان وقت طلاییه

رژیمم نمیخواد بگیری فعلا فقط تغذیتو درست کن فست فود و قند و شکر و اینا رو حذف کن پروتیین بیشتر بخور

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
پوستت که همه همینن تو این سناما اگه له هیکلت نرسی دیگه تا اخر عمر همینی الان وقت طلاییهرژیمم نمیخواد ...

پس چرا همکلاسیام هیچ کدوم اینجور نیستن 

ولی پوست من تیره پر از منافذ جای جوش داغونه

....