از اراده شروع کن باید فعال باشی اگه هنری ورزشی کاری یادبگیری بلافاصله به خاطر توانمندی اعتماد به نفست میره بالا و وقتی اعتماد به نفس رفت بالا اون وقت به خودت هم میرسی و هرگز به خودت نمیگی زشت !دخترا چتونه واقعا یه کم از پسرا یادبگیرید که میمون چی توز موتوری از این پسرا خوشتیپ تره ولی اینا احساس میکنن کیلین مورفین هستن حالا دخترا برعکس !نکنید این کارو ....
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
روزی یک ساعت میتونم ورزش کنم تو خونه امتحان کردم تو چند ماه میتونم با این کارا ۱۵ کیلو کم کنم به نظر ...
آخه من خودمم شرایط باشگاه رفتن نداشتم با برنامه تو خونه ورزش میکردم از اون بعد هرکی منو میدید میگفت چطوری انقد لاغر شدی من به نظر خودم سایزم خیلی کم شد،اگه پرخوری نکنی میشه عزیزم
رژیم بگیر باشگاه برو یه چند سال بعد چهره جا افتاده ترم میشه
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
میتوام ولی نمیدونم چیکار کنم از کجا شروع کنم چجوری شروع کنم مثلا میخوام لاغر شم رژیم بدبختم کرد نه ا ...
نیاز نیس سخت بگیری عزیزم فقط مقدار غذایی و ک میخوری هر روز ب اندازه دو قاشق کم کن تا ب نصف برسه یا حتی یک سوم اندازه قبل و تنقلات و میان وعده ها رو ب خوراکی های سالم مثل میوه ها محدود کنید وسعی کنید شب شام زود بخورید و بعد ساعت ۹ غذای سنگین نخورید من خودم اینجوری رژیم گرفتم و موفق هم بوده چون شرایط سختی نداره و قابل اجراست،کنارش پیاده روی ۳۰ دقه در روز تو خونه یا بیرون از خونه داشته باشی هم عالیه
♧♡◇فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!