2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

محرمانس خیلی علمیهمشاورهای تخصصی دارن اطلاعات و سرایط و معیارها دسته بندی میشه از طریق خانواده ها پی ...

اها خوبه یعنی ما اطلاعات خودمونو وارد میکنیم معیارامونم میگیم بعد اونا زنگ میزنن مورد معرفی میکنن؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

شما نی نی سایتیا چرا انقد عجله دارین تو شوهر کردن

نی نی سایت نیست

سن ازدواج کلا اومده پایین

واسه همین مجردا تو تکاپوئن

منم ۲۳ هستم از بس اطرافیانم کن سن ازدواج کردن استرس گرفتم

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

من یه کانال دارم ولی خودم فرم نفرستادم تاالان چون اصن دختر محجبه و چادری نیستم بیشتر برا چنین دختراس برو پیام بده ،اتفاقا خیلی معروفه کانالش

لیست آیدی معرفی فقط برای استان تهران و استان البرز

(⭕️ لطفا توجه کنید و فقط به یکی از این آیدی ها فرم بفرستین

⭕️ اگه قبلا فرم دادین دیگه ندین) 

استان تهران:

@kheyri_sh

🌿🌿🌿🌿🌿🌿

@Farahani_iii

فقط استان البرز:

@khaadeem_530

🌿🌿🌿🌿🌿🌿

@khademi7731

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

@Asemiye

@naneebrahim

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
تو سایت ادم و حوا ثبت نام کنخیلی دقیق و علمیه

خانوم این سایتای همسریابی اکثرا واسه زنای سن بالا و دختراییه که قطع امید کردن. به دختر ۲۲ ساله ای که از رو احساسات چنین تصمیمی گرفته اینطوری راهنمایی نکنین

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

اها خوبه یعنی ما اطلاعات خودمونو وارد میکنیم معیارامونم میگیم بعد اونا زنگ میزنن مورد معرفی میکنن؟

اره 

برو سایت ادم و حوا 

شبکه ۲، داره فرهنگ سازی میکنه دربارش 

خیلی امن و اصولیه 

خیلیم امار ازدواجش بالاس 

فقطم برای ازدواج اولیا و طلاق گرفته هاس 

اصلن صیغه میغه ای نیس

چون از طریق خانواده ها شکل میگیره فرایند ازدواج

دقت کردی اینجا همه از 16 سال دنبال شوهرن ؟؟؟؟؟؟؟؟

یه مشت دختر ضعیف که غرور ندارن ارزش خودشونو نمیدونن فقط می‌خوان شوهر کنن برن حتی شده با یه پشه نر. البته بلانسبت استارتر که فکر میکنم از رو احساسات تصمیم گرفته

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بابا ما هرچی میبینیم همه سن بالا دارن ازدواج میکنن

خوش به حالت

دور و بر ما دختر مجرد دیگه نیست

از ۱۶ شروع میکنن

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

اره برو سایت ادم و حوا شبکه ۲، داره فرهنگ سازی میکنه دربارش خیلی امن و اصولیه خیلیم امار ازدواجش بال ...

نمیدونم خیلی میترسم 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

نی نی سایت نیستسن ازدواج کلا اومده پایینواسه همین مجردا تو تکاپوئنمنم ۲۳ هستم از بس اطرافیانم کن سن ...

اتفاقا سن ازدواج به خاطر وضعیت اقتصادی کشور رفته بالا. دور و بر ما دخترای بالا سی سال مجرد زیاده. ولی اینجا انگار یه دنیای دیگس

خانوم این سایتای همسریابی اکثرا واسه زنای سن بالا و دختراییه که قطع امید کردن. به دختر ۲۲ ساله ای که ...

کی گفته برای سن بالاس

دلش میخواد به هر دلیلی ازدواج کنه 

تو ازدواج نکن

به باقیه مردم چکار داری