2777
2789
کارگر شرکت خصوصی سی میلیون بگیره یکم غیر قابل باور برام ، البته معدن و نفت اینها نه چون بیشتر هم میگ ...

ببینید خیلی جاها هست ۱۰.۱۵ تومن هم حقوق میدن برای کارگری خیلیا هم کار میکنن ولی خیلی جاها ۳۰ تومن خیلی راحت حقوق میدن 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
یک سوال شرکتهای خوب را چطوری باید پیدا کرد ؟ برای استخدام چطوری فراخوان میدن؟

باید چندتا شرکت کار کنین تا بتونین یه شرکت با محیط کاری مناسب و حقوق خوب پیدا کنین 

برای استخدام مثل همه شرکت ها فراخوان میدن ولی اکثرا باید اشنا داشته باشی یا کارت خیلی خوب باشه 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کارتون چیه ؟ چطوری هم پاره وقت هم سی تومن درآمد داره

صادرات به دو تا زبان مسلطم تقریبا دستم بازه 

ولی چندسال خاک خوری داشتم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
چطوری این شغل پیدا کردید ؟

به واسطه زبانم اول تو شرکت های تجاری کارمندشدم بعد کم کم ارتقا پیدا کردم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد.