2777
2789
عنوان

نون تو ارایشگریه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 23 پست
خوب هست اما برای همه و همه جا این جوری نیست.من شغلم سال ها ست آرایشگریه بعضی از دوستام که رفتن شهرای ...

عزیزم اگر خودتو سالی دوبار آپدیت کنی 

پیج شیک و محیط شیک داشته باشی 

مشتری انقد داره ک وقت ندارن سر بخارونن

وکالت،پزشکی،داروسازی،دندون،فرهنگیان،اینا هم شخصیت داره هم پول دارهتهش ۱ سال میری زیر دست یه وکیل کار ...

دو تا از پسرخاله هام که  داداشنن اولی متولد ۵۹ یه وکیل خوبه با درامد عالی ،داداش کوچیک ترش متولد ۷۸ به هوای اون رفت وکیل شد اما دید نمیصرفه براش الان سوپری زده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وکالت،پزشکی،داروسازی،دندون،فرهنگیان،اینا هم شخصیت داره هم پول دارهتهش ۱ سال میری زیر دست یه وکیل کار ...

یک سال و نیم کاراموزی که اجباری هست

اما خب بعد از کاراموزی هم حداقل تا ۵ سال خیلی نمیتونن پرونده های خاصی بگیرن که پولش هم خوب باشه

پزشکی هم داستانش همینه

به درامد رسیدنشون طول میکشه

اما خب در هر مرحله ای باشن احترام و موقعیت اجتماعی خوب رو دارن

بله نون توش هست ولی تا نون خورش بشی جونت درمیاد میری یاد میگیری فک‌میکنی هرجا بری تا کمر خم میشن برات قربان قربان میکنن کلی مشتری سالندارا بهت میدن خیرر از این خبرا نیس هم‌میکاپ اموزش دیدم هم فیبروز نصف سالنای تهران و رفتم همشون گفتن باید مشتری داشته باشی و فلان همچین کلاسی میزارن ک‌نگو انگار وزیری چیزی هستن تا بزور ی سالن پیدا میکنی چون از قبل همه لاینا رو دارن خودشون تا میبینن کارت بهتره یجوره دست ب سرت میکنن ک بری سه سال تلاش کردم سالنی ک خودم اموزش دیدم اونجا کار کردم کارای منو ک مشتری پسند میکرد الکی میگف کار دوستمه بعدها ک شنیدم داغون شدم دیگ فعلا هم نرفتم الانم حاملم موند انشالاه یروز واس خودم جایی رو اجاره کنم‌

عزیزم اگر خودتو سالی دوبار آپدیت کنی پیج شیک و محیط شیک داشته باشی مشتری انقد داره ک وقت ندارن سر بخ ...

درسته ولی نگاه من یه دوستی دارم اون تو لاینایی مشغوله که منم هستم و هر دو عین هم هر سال می رفتیم برای آپدیت دوره های جدید...هر دوره ی مجازی و حضوری بود رفتیم...همه رو هم تهران رفتم شهر خودم نرفتم...اون رفت بعدش تبریز اون روز یه مویی نشون داد بهم گفت برای این ۱۲ میلیون گرفتم.

بعد شهری که من کار می کردم پولداراش هم ۱۲ میلیون خرج نمی کنن که اگه بکنن هم فقط یکی دو بار تو عمرشونه نه بیش تر.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

درسته ولی نگاه من یه دوستی دارم اون تو لاینایی مشغوله که منم هستم و هر دو عین هم هر سال می رفتیم برا ...

درست میگی عزیزم شهر خیلی مهمه 

مثلا دوستم اصفهان بود میگفت برای کراتین بالا ۶ تومن نمیدن 

رفته بود نیاوران تهران میگفت مدیر سالن گفت ما کراتین زیر ۶ تومن نداریم 🫤😹

درست میگی عزیزم شهر خیلی مهمه مثلا دوستم اصفهان بود میگفت برای کراتین بالا ۶ تومن نمیدن رفته بود نیا ...

دقیقاً همینه.😂😂

تهران که عالیه.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

یک سال ... عزیزم وکلای بیست سال سابقه الان آه ندارن با ناله سودا کنن