2777
2789
عنوان

کسی هفته هشتم سقط کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی اگ بتات بالاس ینی بارداریت اوکیه صبرکن تا ده هفته هم بوده

بالا یعنی چند ؟

برای بارداری دادم 250 بود 

دیگه دکتر نگفت 48 ساعت بعد تکرار کن 

دیروز دکتر سونو گفت چرا تکرار نکردی امروز رفتم بتا داد و 5 شنیه هم میرم تصمیم سقط بده تایید کنه اگر دو برابر نشده باشه 

بالا یعنی چند ؟برای بارداری دادم 250 بود دیگه دکتر نگفت 48 ساعت بعد تکرار کن دیروز دکتر سونو گفت چرا ...

منظورم همین بود ک گفتی 

دوبرابر اینا 

۲۰۰ رد شده یعنی بارداریت موفقه  خوبه ک تکرار کردی ایشالا ک قلبش تشکیل میشه صبر کن زود فکر‌سقط نباش اصلا

طرف ده هفته بوده قلب تشکیل شده

صبرکن استرسم نگیر 

آخی عزیزم دوبار خیلی سخته چه جوری تحمل کردی

سخته ولی چاره ای نبود دفعه اول بدتر بود دفعه بعدی خب راحت تر تموم شد بارداری آخرم ناخواسته بود اصلا آمادگی نداشتم پسرم خیلی کوچیک و شیطون بود واقعیتش با اینکه هیچ کار اشتباهی هم نکردم گفتم حالا که شده فقط گریه میکردم که سخته با ی بچه دوساله دوباره حاملگی و زایمان داشته باشم که خودش خودبه‌خود سقط شد الانم دوساله اقدامم باردار نمیشم ولی من دیگه با استرسای باردار نشون خداحافظی کردم چون دیگه هر چی خدا بخاد واقعیت دیگه حوصله دارو و دکتر و آمپول ندارم فقط سپردم به خدا 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
مرسی قربونت برم ❤انشالله دومی رم بسلامتی باردارمیشی وبسلامتی به دنیاش میاری🤲

فداتم مهربون مرسی عشقم عاقبتت بخیر❤

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خود به خود یا دارو خوردی ؟

دارو خوردم

اول انواع دمنوش های گرم، زعفران، رازیانه، آنغوزه، عرق چهل گیاه و ... و ... و ... خوردم حتی قرص پریود آور اما حتی یه لک هم نداشتم حالت تهوع و دهان تلخ فقط داشتم

بعد ده روز دوباره سونو دادم بازم گفت قلب نداره و اصلا رشدی نکرده دیگه دکتر نامه داد رفتم بیمارستان بستری شدم قرص زیرزبونی بهم دادن خونریزی شروع شد و چند ساعت بعد افتاد درد زیادی هم نداشتم در حد پریودی بود

پروفایل عکس خودم نیست