2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز ، علایم پسرتون چی بود ؟ خاهش میگنم جواب بدین ، ضمنا اگه پسرتون نمیتونه پا به پای بچه های دیگه ب ...

توپ میخوره بهش ،علایمش نمیتونه از پله بره بالا ،دستش میگیره زانوش ، نمیتونه بپره ،بدو بدو کنه به سختی راه میره 

ببین بنظرم معلم برای بیماری بچتون نگرانه.خب این بیماری با پسرتونه شما همیشه باید برا پسرتون توضیح بدین که زیاد نباید بدو بدو کنه حتی زیر نظر مشاور ببرش.چون اگه کنترل نکنی مشکل روحی هم پیدا میکنه.از خدا میخوام شفای عاجل و کامل به پسرت عطا کنه آمین

😭😭😭😭😭😭

عزیزم شما الان به خاطر مشکل پسرت خیلی زودرنج شدی به خودت مسلط باش. برو مدرسه و به مدیر بگو ساعت ورزش پسر من چی کار کنه؟ نمیتونه که بشینه بقیه رو نگاه کنه.

ازشون یه راهکار بگیر که پسرت هم اذیت نشه و اونا هم بدونن شما حواست به رفتارای مدیر و معلمش هست و بی تفاوت نیستی.

ببین بنظرم معلم برای بیماری بچتون نگرانه.خب این بیماری با پسرتونه شما همیشه باید برا پسرتون توضیح بد ...

باشه ولی با زبون خوش میبردش خودم دیدم دستش گرفت با حالت بدی کشید بردش

ضعف عضلات ی بیماری پیش رونده پسرم نمیتونه خیلی بدو وبپره زود میخوره زمین😭😭😭😭😭

مطمعنی دفعات قبل با معلم برخورد درستی داشتی؟؟اخه منچ که اصلا بازی نیست که بچه آسیب ببینه 

اجازه ندادن حتی منچ بازی کنه طفل معصوم

اره ازین دلم گرفت ،بهش گفتم با اینا منچ بازی کن با خوشحالی گفت باشه بعد اومد اون دوتا بچه رو برد ، گفت برین الان نوبت شماست اون دوتا بچه منچ جمع کردن رفتن 

مطمعنی دفعات قبل با معلم برخورد درستی داشتی؟؟اخه منچ که اصلا بازی نیست که بچه آسیب ببینه

چون چند بار زخمی اومده خونه بهش گفتم مراقبش بیشتر باش اینجوری کرد از غصه من