2777
2789
عنوان

پیش ماما نوبت گرفتم 😭😭

350 بازدید | 21 پست

از بچگی منو از بکارت میترسوندن 

تا الان که نامزد کردم استرس داره جونمو میبره 

نکنه دختر نباشم؟نکنه مدلش حلقوی یا ارتجاعی باشه

بالاخره تصمیم گرفتم برم پیش ماما

فردا نوبت دارم 

استرسم دو برابر شده 

اگه ماما بگه حلقوی خودمو میکشم 

میدونم میخواین بگید حماقت میکنی ولی این از خانوادم نشأت میگیره که برام کابوس شده 

میشه یکم باهام حرف بزنید 

جز شما نمیتونم باکس دیگه ای صحبت کنم راجبش

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

شوهرت چی؟ براش مهمه؟

میگه مهم نیست ولی تاپیک قبلیام گفتم دچار سوتفاهم شد

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط میتونم درکت کنم 

واقعا استرس زا ست اما توکلت بخدا باشه 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
تو که کاری نکردی از چی میترسی

اونوقت باید بمیرم 

زن عموم حلقوی بود خون نداشت هنوزم میزنن تو سرش 

تو که کاری نکردی از چی میترسی

خانوادمممم

منم خودمم بدن خودمو ندیده بودم کامل ، موقه ازدواج میترسیدم دختر نباشم 😂 

این فکرا برا همه هست 

مدلشم بهم نگفت ، فقط گفت مبارک باشه 

ب شوهرمم گفت خانمت ترسوعه ، تو رعایتشو نکن. 

دو تا بگه سلامت داد یکیشو نگه داشتم یکیشو‌ دادم ب 

شوهرم

خب شما موقعی که گواهی میگیری فکر کنم مینویسن که مدلش چیه و خونریزی داره یا نهشرایطت رو به ماما بگوبگ ...

اینا تو کت خانواده من نمیره  

نمیدونی چجوری ابروی زنعمومو بردن

منم خودمم بدن خودمو ندیده بودم کامل ، موقه ازدواج میترسیدم دختر نباشم 😂 این فکرا برا همه هست مدلشم ...

خونریزی داشت؟ 

من از همین میترسم 

خونریزی داشت؟ من از همین میترسم

ن بابا ، 

همینجوری نگا کرد، دستاشو گذاشت کناره ها ی کوچولو باز ش ببینه ، من فکر کردم درد میگیره ، استرس داشتم 

دو‌ثانیه شد ،گف مبارکه

الان یادم افتاد خندم گرفت