2777
2789
عنوان

میشه مذهبی ها بیان راهنماییم کنید براتون صلوات می‌فرستم 🥺❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 20 پست
دو باررر بهش زنگ زدم پیام دادم ولی هیچ آبی ازش گرم نشد تهش بهم گفت شما حاضری من مدیون بقیه شم واقعا ...

خب گلم حق با اونه.بقیه ثبت نام کردن شما نکردی

نیمتونه به خاطر گریه شما حق بقیه رو ضایه کنخ

💕

خب گلم حق با اونه.بقیه ثبت نام کردن شما نکردینیمتونه به خاطر گریه شما حق بقیه رو ضایه کنخ

خب منم می‌خوام ثبت نامم کنمم فقط دیر ثبت نام کردم الان میگه دیگه جا نیست تو مسجد به اون بزرگی برا ی نفر جا نیست !؟

(:A__•~•__M:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن ۲۴ ام میرن

منطورم سالای قبل هست😅

عزیزم این پروسه همین شکلی هست

به اندازه یک نفر جا مشخص میکنن

و همون میزان ظرفیت پذیرش دارن.وگرنه برای اونا بهتزه

ک ب جام به تو بدن پول بگیرن..اتفاقا خیلی زیاد از ظرفیت هم میگیرن

دیگه جا نیست

باید بری سرپا وایسی.

من تجربه شو داشتم.

یکسری مثل شما حرف رو قبول نمیکردن

با دعوا و فحش و قسم و نفرین میومدن تو.میدین حتی جا ندارن پاشون رو دراز کنن یا نماز بخونن.چندساعتی تحمل میکردن

هی به این میگفتن جا بده به اون میگفتن، بقیه هم خب به فکر خواب و نماز و جا داشتن خودشون هستن.

یعد چندساعت مجبور میشدن ترک کنن مسجد رو.

وگرنه اونا ک با شخص شما مشکل ندارن

منطقی باش

💕

منطورم سالای قبل هست😅عزیزم این پروسه همین شکلی هستبه اندازه یک نفر جا مشخص میکننو همون میزان ظرفیت ...

این ک شما میگی اعتکاف برگسالانه هرکسی می‌تونه بیاد این ک من میگم دانش آموزیه

(:A__•~•__M:)