سلام
من بنا به تجربه آلزایمر مادرم چند تا پیشنهاد دارم براتون ، اول اینکه پرستار بگیرین، بگردین حتما پیدا میکنین ، من تقریبا به ۵ تا شرکت سپرده بودم حدودا یک هفته تا آخر موفق شدیم یه نفر رو پیدا کنیم که هم با تجربه باشه هم با شرایط مادرم بمونه، شرکت های پرستاری بخاطر کمیسیون که از شما میگیرین تمام زورشون رو میزنن تا یه نفر رو پیدا کنند، اگر بخاطر مسائل مالی نمیشد میتونید به گزينه های دیگه فکر کنید مثلا پرستار هفته ایی دو بار بیاد، اون ۲ روز هم حموم ببرتش هم کارهای دیگه ش رو انجام بده شما هم یکم استراحت کنید .
پرستارها بخاطر تجربه هایی که دارن خیلی موثر هستن مثلا از روزی که ما برای مامان پرستار گرفتیم ساعت دستشویی مامان که میشه میبرتش توالت و اونقدر تشویقش میکنه و صبوری میکنه تا همونجا کارش رو بکنه
یه مورد دیگه هم اینکه مادر منم شبها پوشکش رو برمیداشت ، براش لباس سرهمی درست کردیم ، یه تیشرت و شلوار نخی خودشون رو در قسمت کمر بدوز البته بجای تیشرت اگر آستين بلند باشه ریسکش خیلی کمتر میشه و قسمت پشت لباس رو هم با قیچی باز کن و برای اینکه بسته شه بجای دگمه از نخ کاموا استفاده کن
الان توی این چندماهی که ما این لباس رو برای مامان آماده کردیم فقط ۲ شب تونسته بود پوشکش رو از روی لباس جابجا کنه ، خیلی برامون راحت شده
نگهداری از فرد آلزایمری خیلی سخت هست خدا هم به شما کمک کنه هم به خود بیمار