2777
2789
عنوان

همونی ام که گفتم خواهرم چاهار تابچه داره دوست ندارم بیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 6809 بازدید | 162 پست

حتما سالمندان رایگان یا دولتی رفتین

وگرنه خصوصیا که اکثرا سالمندان پوشکین، ا نقدر سالم باشه که خودش دستشویی بره نمیذارنشون اونجا که

مادربزرگ من از زمانیکه پوشکی و الزایمر شد نمیشد دیگه نگهش داشت همینطور که تو میگی دستشو میکرد پوشکش....

دیگه بردن خانه سالمندان

هرماه هزینه پوشک جدا میگرفتن، ولی بازم از پرستار گرفتن دائم اون زمان ارزونتر بود سالمندان

اره گفتی یا خودش تمیز کنه یا زنش

بله گفتم وقتی زنش خودش قبول کرده تمیز کاری کنه

که پول به پرستارندن

وگرنه کسی نمیتونست زنشو  مجبور کنه

وقتی خونه به نام شوهرش شده

اونم ذوق کرده کارهای پدرشوهرش به عهده گرفته

میخواست  به عهده نگیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تموم شد رفت نه عروس و نه دامادمنم یکی از اقواممون توی جا افتاده براش پرستار گرفتنتوی خونه خود پیرمرد ...

دقیقا باید همین طور میبود

پیرمرد تو خونه خودش میبود

حالا یاپرستاربگیرن نگهش داره

یا بچههاش نوبتی نگهش دارن

بعداز مرگش

خونه بین بچه هاش تقسیم بشه

بله الزابمر هم داره

سلام

من بنا به تجربه آلزایمر مادرم چند تا پیشنهاد دارم براتون ، اول اینکه پرستار بگیرین،  بگردین حتما پیدا میکنین ، من تقریبا به ۵ تا شرکت سپرده بودم حدودا یک هفته تا آخر موفق شدیم یه نفر رو پیدا کنیم که هم با تجربه باشه هم با شرایط مادرم بمونه، شرکت های پرستاری بخاطر کمیسیون که از شما میگیرین تمام زورشون رو میزنن تا یه نفر رو پیدا کنند، اگر بخاطر مسائل مالی نمیشد میتونید به گزينه های دیگه فکر کنید مثلا پرستار هفته ایی دو بار بیاد، اون ۲ روز هم حموم ببرتش هم کارهای دیگه ش رو انجام بده شما هم یکم استراحت کنید .

پرستارها بخاطر تجربه هایی که دارن خیلی موثر هستن مثلا از روزی که ما برای مامان پرستار گرفتیم ساعت دستشویی مامان که میشه میبرتش توالت و اونقدر تشویقش میکنه و صبوری میکنه تا همونجا کارش رو بکنه

یه مورد دیگه هم اینکه مادر منم شبها پوشکش رو برمی‌داشت ، براش لباس سرهمی درست کردیم ، یه تیشرت و شلوار نخی خودشون رو در قسمت کمر بدوز البته بجای تیشرت اگر آستين بلند باشه ریسکش خیلی کمتر میشه و قسمت پشت لباس رو هم با قیچی باز کن و برای اینکه بسته‌ شه بجای دگمه از نخ کاموا استفاده کن

الان توی این چندماهی که ما این لباس رو برای مامان آماده کردیم فقط ۲ شب تونسته بود پوشکش رو از روی لباس جابجا کنه ، خیلی برامون راحت شده 

نگهداری از فرد آلزایمری خیلی سخت هست خدا هم به شما کمک  کنه هم به خود بیمار 

چطور ارث به پسر دوبرابر میرسه. بعد دختر که ارث نمیدن کارا باببا ش بکنه

اولا که ایشون دخترش نیست و عروس شه. وظیفه ای نداره.  دوما. مگه همه پدرا ارث‌میذارن برا بچه هاشون که حتما باید پسر جور ش بکشه.   ازکجا میدونی ارثی‌گذاشته   کاش فقط یه روز جای این خانم بودی تا ببینی ۹سال یه مرد پیر رو.  که پدرتم نیست ترو‌خشک‌کنی.  پوشک کنی یعنی چی    زمین بدجوری گرده.   هرکی رو قضاوت کنی. ازدنیا نمیری تا ب درد ش مبتلا شی

اگه‌حیوون بودم دوست داشتم 🦊🦊🦊🍂🍂🍁روباه باشم🍂🍂🦊🍁🍁🍁خیلی کیوته

چطور ارث به پسر دوبرابر میرسه. بعد دختر که ارث نمیدن کارا باببا ش بکنه

دختر جهیزیه میبره

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
اولا که ایشون دخترش نیست و عروس شه. وظیفه ای نداره. دوما. مگه همه پدرا ارث‌میذارن برا بچه هاشون که ...

چرت نگو‌بابا. نوشته بودن دخترش بکنه . این خانم شش دونگ خونه پدر شوهرش دادن به شوهرش. اینم‌ مسولیت قبول کرده. بعد الان میگن دخترش کاراش بکنه

پسرم کلی طلا میبره. خرج عروسی و همه چیز میبره. برا چی دختر کلفت بشه وقت پیری

خب وظیفه عروس نیست اینکارا،خوده پسر باید انجام بده 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
خب وظیفه عروس نیست اینکارا،خوده پسر باید انجام بده

میدونم . عروس نیست . ولی کسایی که گفته بودن بده دختر ش.. برا عجیبه . دختر دلسوزع همه کار میکنه . ولی چرا ارث برابر نیست . پسر چکاره هست