2777
2789
عنوان

تو دلم انگار دارن رخت میسابن ینی همتون موقع ازدواج ارامش داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 25 پست
وای خوشبحاااالتخدا شمارو خیلی دوس دارهمن ک مجبورم عشقمو فراموش کنم منطقی ازدواج کنم

این چه تصمیمیه اخه دختر

خودت اذیت میشی حداقل یکم میذاشتی بگذره

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هعینمیدونم چیکار کنم۶ ماه گذشته

شوهر فرار نمیکنه حالا یکم به خودت زمان میدادی از فکر قبلیه دزبیای بعد

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

شوهر فرار نمیکنه حالا یکم به خودت زمان میدادی از فکر قبلیه دزبیای بعد

میدونی تا یه ماه پیش تنهایی بهم فشار میورد دوس داشتم‌یه مورد خوبی پیش بیاد ازدواج کنم

حالا ک پیش اومده اینطوری شدم

پارسال ک ردش کردم ابن خواستگارمو پشیمون شدم بعد چن ماه

میدونی تا یه ماه پیش تنهایی بهم فشار میورد دوس داشتم‌یه مورد خوبی پیش بیاد ازدواج کنمحالا ک پیش اومد ...

این خاستگارتو اصلا دوسش نداری یعنی؟

خب ۳ ۴ روزه حرف میزنیمزوده واسه دوست داشتن

حداقل یه سال وقت بده طرفو بشناسی چشم و‌ گوش بسته ازدواج نکنیا

حداقل یه سال وقت بده طرفو بشناسی چشم و‌ گوش بسته ازدواج نکنیا

پسرعمومه 

یه سری از معیارامو داره یه سریو نه 

خسیس نیست دختر باز نیست صبوره عصبانی نمیشه 

اما مث قبلی مهربون و احساسی نیست

خیلی سردرگمم

پسرعمومه یه سری از معیارامو داره یه سریو نه خسیس نیست دختر باز نیست صبوره عصبانی نمیشه اما مث قبلی م ...

خب اونم الان بهت حسی نداره طبیعیه بی حس باشه

بذار فقط زمان بگذره توروخدا عجله نکن😑

اون میگه دوسم دارهاخلاقش اینجوریه فک کنم

بذار بشناسیش بعد ازدواج تصمیم بزرگیه چرا اینقد هولی شوهر کنی بذار بشناسیش اصلا شاید خوشت نیومد خب