2777
2789
عنوان

دوست پسرت چقد برات خرج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 39 پست
عییییی شوگر چندشهههه به دوستات بگو مراقب خودشون باشن اینا چرک خالصن

از لحاظ سن و بدن که اره

اما چون پولدارن حسابی به خودشون میرسن

طرف ۶۰ سالشه میره دکتر زیبایی

مناسبت ها رو هدیه میخرهبریم بیرون در حد حساب کردن غذا یا خوراکی همیشه خودش حساب میکنه...دوبارم بیرون ...

منم رابطم لانگ دیسنسه البته فکر نمیکنم فرقی کنه با رابطه عادی کنه چون همو مرتب میبینیم هروقت پولی خواستم زده مگر نداشته خرجو مخارجم همیشه با خودشه مگر خودم دوستداشته باشم حساب کنم این سری تولدو روز دختر چیزی برام نگرفت بعد واسه روز زن یه انگشتر طلای کوچلو گرفت الان که فکر میکنم خیلی کوچیکه بعداز این همه مدت واقعا انتظار چیز گرونترو داشتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابای من آدم فوق العاده خسیسیه ازدواج سنتی با مامانم داشت مامانم تعریف میکرد از روز اول سمت مغازه نم ...

باز خوبه تو داری خرج خورد و خوراکتو میده من از اولش بابا نداشتم چی؟ فقط با مامانم زندگی میکنم ن ادپ پولداریم ن هیچی ولی برا پسر بیشتر از اون چیزی ک برام خرج میکنه خرج میکنم براش برای خودم ارزش قائلم چون کالا نیستم و داد و ستدی نیستم مقابل توجه پول دریافت کنم من مقابل توجه توجه میخام پسر تا زمانی وظیفه داره ک تو همسر شرعی و قانونی اون بشی حتی ادمایی ک نشون و نامزدن نامزدشون وظیفه نداره خرجشونو بده وفتی عقد میکنن باید خرج بده اخ تو کدوم دین و کتابی اومده دوست پسر وظیفشه خرج کنه والا ک من برای خودم ارزش قائلم ک از ی پسر درخاست پول نکنم هرچند صمیمی من ب دوست پسرم ۵ تومن قرض دادم با این ک پول خودم بود سی هزار بار گفت شماره کارت بده بزنم ندادم گفتم اونم مقابل همه خوبی هایی ک کردی خرجایی ک برام کردی پول خودمو نتونستم ازش بگیرم چ برسه ازش درخاست پولم کنم🥲🥲

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
باز خوبه تو داری خرج خورد و خوراکتو میده من از اولش بابا نداشتم چی؟ فقط با مامانم زندگی میکنم ن ادپ ...

همه نظرات متفاوت من دوست ندارم بعضیا دوست دارن

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
باز خوبه تو داری خرج خورد و خوراکتو میده من از اولش بابا نداشتم چی؟ فقط با مامانم زندگی میکنم ن ادپ ...

خدابیامرزتشون. خیلی موافق روشت نیستم شاید بخاطر اینکه، واقعا این منو خوشحال میکنه که ببینم طرفم برام خرج میکنه بعلاوه فکر میکنم یه مرد هرچقد بیشتر برات خرج کنه بیشتر براش عزیز میشی چون هزینه بیشتری برات کرده هم زمانی هم پولی

ضمنن من رابطه جنسیم دارم برام مهمه پارتنرم تو این زمینه بهم بخوره قبل این دوس پسر فعلیم دوتا دیگه دوس پسر داشتم که چون از نظر جنسی اصلا نمیتونستم خودمو ابراز کنم رابطه رو تموم کردم خودِ این قضیه میتونه ما به تفاوت زیادیو بوجود بیاره 

زمانی که با همسرم دوست بودیم در ماه پول شام و حالا هر چیز خوردنی 70 به 30 بود بیشتر مواقع 

گل و کتاب و لباس 

خرج های معقول و دو طرفه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
خدابیامرزتشون. خیلی موافق روشت نیستم شاید بخاطر اینکه، واقعا این منو خوشحال میکنه که ببینم طرفم برام ...

عزیزم منم رابطه جنسی دارم🥲 درسته نظرا متفاوته دیگ من دوست ندارم حس بدی میگیرم ک ی موقعه جایی ب مشکل خوردیم همین تو اکس دیتا وقتی ادم ب مشکل میخوره فقط پسر خارش میکنه کوچیکش میکنه اره من خرجتو میدادم اره تو پول اب مدنی نداشتی من برات خریدم برای کی شاخ میشی نمیدونم پول من نبود تو روت نمیشد تو خیابون راه بری و اینا

عزیزم منم رابطه جنسی دارم🥲 درسته نظرا متفاوته دیگ من دوست ندارم حس بدی میگیرم ک ی موقعه جایی ب مشکل ...

عزیزم اینجوری به قضیه فکر نکن مثلا طرز فکر من اینه: 

اگه طرف بخواد طبق قوانین این کشور رابطه یی که براش ساختمو داشته باشه باید پول خاستگاریو نامزدیو مهریه و عروسیو خونه و ماشینو بده بعلاوه معیارهایی مثل شغل خوب وجایگاه خوب اجتماعیو خانواده خوب داشته باشه تا زنش بدنو رابطه داشته باشه هزارو سیصدو چند تاا مهریه کنه تا ضمانتی برای وفاداریو اطاعت زن از مرد باشه

در عوض همچین مسیرو هزینه یی تو داری رابطه یی سرشار از همش مجانی در اختیارش قرار میدی  درخواست یه هزینه جزئی چیزی نیست که بخواد منت بزاره بعدها چون اینه جوابش! این پولی نیست که بابتش احساس خجالت کنی 

بعدها اگه بخوای ازدواج کنی بااین ادم مجبوری درخواست کنی چون مادر بشی دیگه انقدرام نمیتونی مستقلانه کار کنی مجبوری درخواست کنی پس باید بلدش باشی