بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همون لحظه که دیدم بینیم داره میگیره رفتم دکتر 😂 همونجا سرم زدم فرداش شدیدتر بود علایمم ولی یه سرمم زدم دیگه فردای اونروز خوب شدم حدودا ۳ روز اینا طول کشید
خودم گرفته بودم دل درد های شدید تب بدن درد سر درد و هزار تا درد دیگه مایعات گرم زیاد مصرف کنید سبزیجات و جوشونده های گیاهی من نعنا و پونه دم میکردم حدود ده روز مریض بودم سه روز این کارا کردم خوب شدم
همون لحظه که دیدم بینیم داره میگیره رفتم دکتر 😂 همونجا سرم زدم فرداش شدیدتر بود علایمم ولی یه سرمم ...
اون یه ویروس دیگه بوده شاید. این میگن یکم سخت تره... ماه پیش منم یه ویروس گرفتم گلوم به قدری درد داشت که حرف نمیدونستم بزنم حس میکردم استخونام خورد شدن از شدت درد یه هفته طول کشید خوب شدم ولی خب معذرت میخام تا یه ماه گلوم چرک داشت. این ویروسه علایم گوارشی هم داره یکی دو روزه جمع نمیشه
چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلتون الکی میسوزه فریب موش مردگیشون رو خوردین به پاش برسه اینقد بی رحم میشن که پشمیون میشید،خیلیا میگید آره آدمای خوبی هستن،الان چاره ای ندارن جز خوب بودن مث یه مهمون که اولش میاد خونتون بعد چند وقت زیادی بمونه کلا میشه صاحب خونه،یادم نمیره که یکی از زن هاشون گفته بود اگه بیاید کشورمون سرتون میبریم،حالا که از خواب غفلت پا نمیشین بگم وقتی پامیشین که خیلی دیره کلا به فنا رفتیم ....
اسی بیخود ترس به خودت راه نده داروهاتون سروقت بخورین و مایعات زیاد بخورین پونه و زنجبیل دم کن بخور اب نمک قرقره کن. اب پرتقال و سوپ و اش و ... تقویت کن خودتو زودتر خوب میشی
ویروس جدیده کدومه نمیدونم علائمش چیه ولی من چند روز پیش مریض شدم همش سردرد وحالت تهوع و سرفه داشتم جوری که وقتی سرفه میکردم سرم میخواست بترکه ولی الان 3 روز گذشته و خوبم من که دکتر نرفتم فقط پلارژین خوردم