2777
2789
عنوان

گروگانگیری خانواده ی رشتی به مدت دو سال

| مشاهده متن کامل بحث + 5081 بازدید | 125 پست
کلا ماجرای عجیبیهکلی هم باگ داره

خیلییییی

نمیدونم شاید از خودش در آورده یا چییی

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من که کلا از اساس باور ندارم ومیگم دروغه کلی ابهام وسوال هست که هر شنونده عاقلی رو مجاب میکنه باور ن ...

خود دادستان رشت تایید کرده تو رد میکنی 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من داستانشو تو یه پیج خوندم و مصاحبه کاملشونو مث اینکه فکر همه جارو کرده بودن گروگان گیرا تنها چیزی ...

واییییی مگه میشههههه اصلا 

خب دانشگاه و مدرسه واقعا چرا پیگیر نیوده 

به غیر این بازم عجیبهههه خیلییی عجیبهههه

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

مستنده؟کجاییه کتابش منم عاشق این کتابام

مستند تا حدودی

چیزایی که تو دارک وب اتفاق میفته

خیلی کتاب مجذوب میکنه آدمو

از محمد علی قجه ای

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
۳ ماه چجوری همه چیو ب نام خودش بزنه و بفروشه😂

راحت🤧😂

ولی کلا باگ های زیادی داره 

همین دیگه عجیبهههه میگفتن قرص خواب آور میدادن بهشون و شکنجه میدادن و نون خالی فقط میخوردن من هیچ جور ...

گفت ۱۷ساعت در روز خواب بودن

باقیش هم گیج و منگ

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بعد چطور راضی شدن عکس هاشون داخل اینترنت باشه

مگه هستتتت؟

من یه چیز دیگه ای که میگم عجیبه شاید بخاطر معروف شدن این کار رو کردن 

دقیمت تر توضیح میدی

چی رو گلم؟

دو سال نبوده ۲۹ ماه بوده تازه حقوق اجتماعی شون هم گرفته شده حتی مانع تحصییل مجدد بچه هاشون شدن

۲۹ ماه میشه ۲ سال و  ۵ ماه  دیگه 😑

کلا عجیبههه همه چیش عجیبههه

خیلی عجیبه مثلا سیستم قضایی این کشور دروغ بگه؟دادستان رشت هم میتونه دروغ بگه برای من اصلا چیز عجیبی نیست،درضمن من وشما اولین باره باهم مکالمه میکنیم میتونید از لفظ شما هم استفاده کنید مودبانه تره

خانواده‌ گفتن مدرسه هیچ سراغی از بچها نگرفته و اسمشونو خط زده از لیست

مگه میشه اخههههه

دادستان گروگانگیری رو تایید کرده اما جزییات که معلوم نیست و هیچوقت هم مشخص نمیشه باید یکی ازین خانواده هم دست گروگانگیرا باشه بنظرم بعدم این همه داروی خواب آور مسلما اعتیاد آور و در دوز بالا کشنده هست واقعا یه جریان مافیایی هست هرکسی نمیتونه انجام بده