2777
2789
از نظر شما مردوده چون شوهرت تنوع طلب نیست،خیلیا مثل سرشون شلوغ بود ومیگفتن شوهراشون بهشون خیانت میکن ...

برو بابا

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من ب عنوان دختر با کسی تو راپطه بودم ب عنوان دوسی؛ ۳ سال هرررررچی بخام واسم خرید فقط کار میکرد برای من بخره سنگ تموم میزاشت از محبت و خرج خصوصا محبت و حمایتش ؛ اما هول بود و چشماش گرسنه بود تا دختر میدید دست و پاشو گم میگرد و چندباریم مچشو گرفتم و درنهایت کات کردم با اینک دختریمو گرفته بود اما ب هرحال ایندم و روانم مهم تر بود الانم میرم سرکار خودم رو پای خودمم

همون دیگه‌ مجردی کلی ایده داریمنم مجرد بودم کلی حرف میزدم ایناکه‌ تو میگی روانشناسی زرد هستش حرفایی ...

من هم کتاب خوندم اما کتابه اقای استیون جابز ؛ نوشته ی یه مردددد از جنس شوهراتون ؛ اون هم دقیقا میگ مردها همه جا ی دنیا تنوع طلب هستن و اگ زن خسته و کوفته از سرکار بیاد و بره سراغ اشپزی و بعدشم بچه داری و بعدشم با لباسای عرق کرده بی افته تو تختاب اون مرد میلش کم کم ؛ کم میشه و اصلا براش مهم نیس زنش چقدر فداکاری کرده اصل چیزی ک مرد دنبالشه ؛ را.بطه ج.نسی هست ن هیچ چیز دیگ اینو بفهمین کتاب مثل مرد فکر کن مثل زن رفتار کن رو بخون دقیقا متن تورو نوشته گ اینجور زنهای بدون اغوا و ساده ک فک میکنن زندگی ینی کار وبچه خیلی خیلی زود باید شاهد خیانت شوهرشون بشن چونک ذات مرد همینه. تو خودتو بکشی ک من و اون خانم مجرد اشتباه میگیم ولی ذات مرد همینه باید زیر شکمشو سیر کنی وگرنه خیانت میبینی

فکر کردی با چارتا کتاب خوندن همه زندگیو از بری . نه خانم . زن خیلی توجه محبت کنه شوهره میگه اویزونهز ...

عزیزم برو کتاب زنان زیرک رو بخون نوشته چطور محبت کنید با سیاست ک نه زده بشه و ن بهتون بگه اویزون ؛ اگ اون کنابو بخونی میفهمی چطور دنبال خودت بکشونیش