2777
2789
عنوان

میخوام به احترام نامادریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 81 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه شوهری پیدا کردی که شرایطت رو قبول کرد همین کار رو بکن

عزیزم اتفاقا نامزد دارم بهشم گفتم  از قبل اونم میگه باشه ولی خودمونم بیاریم 

حالا ببینم خدا چی میخواد😃

اگه شوهری پیدا کردی که شرایطت رو قبول کرد همین کار رو بکن

ولی یه چیز جالب بگم من قبلا با یه آقایی آشنا شدم ایشونم پدر مادر واقعیش نبودن اونم میگفت به سرپرستی بگیریم 😂در کل پیدا میشن این آدما 

عجب برداشتی کردی

دیگه برداشت آدم از اون حرفتون که گفتید اون اشتباه کرد تو دیگه چرا می خوای تکرارش کنی چی میتونه باشه؟؟

اتفاقا به نظر من کاش از این آدمهای مهربون تو دنیا زیاد بشن که بدون توجه به اینکه اون بچه زاده‌ی خودشون هست یا نه بهش محبت کنن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

دیگه برداشت آدم از اون حرفتون که گفتید اون اشتباه کرد تو دیگه چرا می خوای تکرارش کنی چی میتونه باشه؟ ...

مگه من گفتم آدم فقط به بچه خودش محبت کنه؟ مگه نمیشه بچه خودت و دیگری رو دوست داشته باشی؟