2777
2789
عنوان

خانومای متاهل و شاغل تشریف میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 25 پست
یه بخشی از کارای خونه رو همسرت باید تقبل کنه. اخر هفته ها دو سه جور غذا درست کن و با ظرفای کوچیک بذا ...

اره ببین لباسا رو پهن میکنه ، اگه زودتر بیاد ظرف میشوره 

ولی خب گاهی ام ۹ شب میاد واقعا خسته س فقط شام بخوره بخوابه

میگه تو ام ظرف نشور همه رو بذار ماشین

اره ولی اونم ۹ شب میاد خونه تا جایی بتونه کمک میکنه ولی من تا قبل اینکه اون بیاد باید بیشتر کارامو ب ...

نیاز مالی داری ؟اگه با حقوقت قسط اینا نمیدی کمکی بگیر و چیزای نیمه اماده مثل پکهای اش رشته و سوپ.کشک بادمجون دلمه و... 

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره ببین لباسا رو پهن میکنه ، اگه زودتر بیاد ظرف میشوره ولی خب گاهی ام ۹ شب میاد واقعا خسته س فقط شا ...

خب همینکارو کن. ولی واجبه وقتی کارای بیرون مشترکه، کار خونه هم مشترکه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
۸ تا ۵ سختی زیاد نداره نسبت به کار قبلیم

عزیزم برای شام که غذا میزاری به اندازه چهار وعده درست کن که برای فرداتون هم بمونه 

ظرفارو هم اصلا نذار تلنبار بشه همون حین آشپزی بشورشون و خشک که شدن سریع بچین توی کابینت چون هر چه بیشتر ظرف دم دست باشه بیشتر اذیت میشی 

و نکته ای که به من خیلی کمک میکنه اینه که برای کارا با خودم قرارداد میبندم میگم بیشتر از 45دقیقه نباید توی آشپزخونه باشم حالا چه تمیزکاری باشه چه ظرف یا اشپزی ...

خیلی نکات هست گلم 

اگه درمورد نکته خاصی سوال داری ازم بپرس 

البته من شاغل نیستم خودمو جاتون گذاشتم فقط

ببین خونه ۲ نفر زیاد بریز و بپاش نداره . اخر هفته ها ۵ ساعت کمکی بگیر. بگو بیاد برای جارو و گردگیری ...

اره بهش هم گفتم آخر هفته ها جارو و گردگیری میکنیم

شوهرم جارو ابنا میکشه

من وسط هفته فقط باید غذا بپزم و ظرف بشورم ولی بازم سخته 

نیاز مالی داری ؟اگه با حقوقت قسط اینا نمیدی کمکی بگیر و چیزای نیمه اماده مثل پکهای اش رشته و سوپ.کشک ...

قسط و قرض داریم

فعلا تا چن سال میخوام قبل بچه دار شدن برم سرکار یه چیزی جمع کنیم