عزیزم برای شام که غذا میزاری به اندازه چهار وعده درست کن که برای فرداتون هم بمونه
ظرفارو هم اصلا نذار تلنبار بشه همون حین آشپزی بشورشون و خشک که شدن سریع بچین توی کابینت چون هر چه بیشتر ظرف دم دست باشه بیشتر اذیت میشی
و نکته ای که به من خیلی کمک میکنه اینه که برای کارا با خودم قرارداد میبندم میگم بیشتر از 45دقیقه نباید توی آشپزخونه باشم حالا چه تمیزکاری باشه چه ظرف یا اشپزی ...
خیلی نکات هست گلم
اگه درمورد نکته خاصی سوال داری ازم بپرس
البته من شاغل نیستم خودمو جاتون گذاشتم فقط