2777
2789

دیشب گفت برم اسنپ کار کنم اجازه ندادم 

تو حالت عادی هوله وای ب حالش وقتی دختر سوار کنه مرتیکه فک و فامیلا هم که چپ و راست میان میگن چرا نمیزاری بره اسنپ کار کنه بابا به سما چه ربطی داره همه تو زندگی من میخوان دخالت کنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی اسنپ نره از طریق دیگه ای نمیتونه هول بازی دربیاره؟

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

واقعا متاسفم براش...

ولی عزیزم اینو بدون کسی که اینطوریه شما هرکاریشم کنی باز کار خودشو میکنه

یا برید پیش مشاور و سعی کنید درستش کنید یا زندگی مشترکتون تا ابد با این مشکله همسرتون میگذره و مدام عصاب خوردی دارید

اسنپ درامدی نداره که شغل اصلیش چیه

چرا اتفاقا خیلی در آمد داره

یکی از آشناهامون تو اسنپ کار میکنه(به عنوان شغل دوم) روزی ۳ ساعت اینا کمه کمش ۱ تومن در میاره

ولی خب متغیره اما بخوای توی ماه حساب کنی خیلی میشه

خرید و فروش ماشین

مشتری خانوم چی از اونا ک هی میخندنو تخفیف میخوان 

بدشم میگن خسیس بازی درنیار

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
چرا اتفاقا خیلی در آمد دارهیکی از آشناهامون تو اسنپ کار میکنه(به عنوان شغل دوم) روزی ۳ ساعت اینا کمه ...

اخه ماشین داغون میشه باید ماشینت صفر باشه نمیدونم ولی واسه شغل دوم گزینه خوبیه

لحظه شماری میکنم واسه دیدنت عشق من🥺❤️۵۶ روز تا دیدنت🤴🏻🤍